Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z placu broni

pu-erh czy to działa??

Polecane posty

Gość gruba_beczka
na mnie tez działa

piłam herbatkę działa ale mi już smak obrzydł... piłam prawie rok.. teraz sie jej bym nie czepiła

Gość a na mnie nie
działa pije ja juz od ponad roku tylko i wyłacznie ja tak polubiłam czerwona herbate ale efektow zadnych nic a nic nie działa

ja pije czerwona z malinami i sokiem owocowym i jest pyszna :) pije od niedawna ale juz zauwazylam ze mam szybsza przemiane materii :) polecam :)

Gość djembe85
Czytałem ostatnio, że Pu-erh działa wypijana regularnie 5x dziennie. Już po miesiącu można zauważyć efekty. Niemniej ważne by była dobrej jakości. Ja polecam pu-erh. http://salonyherbaty.pl/products/9 Wypróbuj jej działanie i właściwości.

Gość nie dziala :P
Piję pu-erh od ładnych...kilku lat:P Czy działa? Jest moczopędna :) Nie liczcie jednak , ze czyni cuda pozwoli schudnąc. Zwykle dziewczyny, kótre zaczynają ją pic jednoczesnie zmieniają nawyki zywieniowe , wiecej sie ruszaja, piją wiecej płynow- stad złudzenie ze czerwona herbata odchudza :)

Gość arizonaa
ja piłam, schudłam 5 kg w miesiac bez żadnej diety, piłam na początku jedna dziennie, bo mi nie smakowała, jak sie przyzwyczaiłam to 4-5 bardzo mocnych. Potem odstawiłam, bo strasznie mnie brzuch bolał od tego:/

Gość galq
Jak pijecie gowno a nie herbaty to nie ma sie co dziwic. Napar musi byc odpowiednio przygotowany ( temperatura, czas parzenia, zaparzacz- listki musza miec miejsce by sie rozwijac). Sklepy jak swiat herbaty sprzedaja najgorsze rodzaje herbat. Nie maja smaku, aromatu, nawet czaji z tego nie idzie zrobic, daja kiepska herbate i nawrzucaja przypraw. Przypomne jeszcze ze cukier pozbawia herbate wlasciwosci/. Polecam Temple of Heaven. 4,50 PLN 125g Gunpowdera- prosto z Chin. Lub Sir Roger - bardzo dobre i tanie liscie.

Gość gość
Musi działać. .. bo tydz temu byłam 2 kg cięższa. A od tyg piję właśnie pu erh.. dieta taka jak zawsze bez zmian więc działa ;)

Gość gość
Kolejne 0,8 kg ;) w sumie prawie 3kg przez 2 tygodnie. Czuję się świetnie, byle waga dalej schodziła :)))

Gość gość
I to naprawdę tylko od picia herbaty? Czy dodatkowo stosujecie jakąś dietę, ponieważ moja waga ani drgnie? Jaką herbatę pu erh pijecie?

Gość gość
Lepszy zielony jęczmień:) Nie tylko odchudza. Sprawdźcie sobie najchętniej wybierane rozwiązanie z nim w 2018 :) http://zbijaniewagi.pl :)