Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matix23

Powiedzcie Drogie Panie Czy ze mna jest coś nie tak??

Polecane posty

Witam Może to nie najlepsze miejsce ale chciałbym znać opinie Pań. Powiedzcie mi drogie kobietki co ze mną jest nie tak?? Mam na imie Mateusz jestem z Łodzi z wykształcenia jestem masażystą z zawodu jubilerem dodatkowo załozyłem teraz swoją firme mam 23 latka 174cm ciemne krótkie włosy piwne oczy Mieszkam sam umiem radzić sobie ze wszystkimi obowiązkami z tym związanymi. Jestem raczej uczuciowym romantykiem. Wile razy słyszałem \\\"idealny Materiał na męża\\\" Myśle że jestem normalnym facetem. Mimo tego wszystkiego od roku jestem singlem i nie moge znaleźć żadnej bratniej duszy a jak poznam już fajną wartościowa dziewczyne to oczywiście jest zajęta. Kobiety Traktują mnie raczej jak najlepszego przyjaciela kogoś na kogo moga liczyć komu sie wyzalić i pogadać na każdy temat a ja mam już tego Dosyć chce poznać kogoś kto zobaczy we mnie coś wiecej. Czy naprawde Kobietom podobają sie tylko nadziani pakerzy w BMW?? Gdzie poznać jakąś Wartościowa kobiete która oczekuje czogoś wiecej od faceta?? Czy ze Mną jest Coś nie tak czy może z Kobietami sie coś dzieje?? Co sądzicie o tej beznadziejnej sytuacji??

Gość bo powinienneś być
olewczym chamem. one to uwielbiają, a to że lubiądobrych możesz między bajki włożyć

Wiesz i obawiam sie że masz racje ale nie potrafie być chamski wobec kobiet

Nie bądź chamski i nie słuchaj rad przygnębionych przegrańców:D A w jaki sposób próbowałeś poznać jakąś fajną dziewczynę?

Katrinne wszelkie sposoby wykorzystałem na ulicy w pracy w lokalu przez internet. Poznałem wiele dzieczyn ale dla wszystkich jestem przyjacielem i nic wiecej

Może nie zrobiłeś nic, aby zobaczyły w Tobie kogoś więcej niż przyjaciela? W sumie, w związku musi być jakaś "iskra", bez tego nie pójdzie...a piszesz, że masz 23 lata, masz jeszcze czas na znalezienie odpowiedniej panny:)

Oj Iskrzyło iskrzyło Tyle że miała (ma nadal) Narzeczonego. Fakt zauważyłem że Kobiety wolą często pustych kolesi z parciem na szkło a jak jest juz wolna to skrzywdzona po przejsciach i nie chce sie z nikim wiązać. Powiedzcie jak znaleźć normalną Dziewczyne która potrafi docenić starania Faceta

Po co startować do zajętej? To chyba nie ma sensu... Nieprawda, że kobiety wolą pusty facetów z wypchanym portfelem. To jest stereotyp, tak samo jak głupia blondynka:P A skrzywdzoną dziewcynę można zdobyć...ale do tego, to trzeba dużo cierpliwości i chęci, zanim naufa może minąć duużo czasu...czasami jednak warto:P

Hmm nie startowałem do zajętej Samo Wyszło Takie zauroczenie potem sie dowiedziałem że jest zajęta wybrała jego :) nie wiem moim zdaniem nic mi nie brakuje jako facetowi ale chyba cos jest jednak nie tak

To ja Ci mówię, żebyś się aż tak jeszcze nie przejmował. Masz dużo czasu na znalezienie odpowiedniej dziewczyny:) Chyba, że nie zalezy Ci jeszcze na stałym związku, ale wtedy to nie trzeba daleko szukać:P

Hmm no akurat myślę juz nad stałym związkiem wiem że mam jeszcze sporo czasu ale nie potrafie być singlem brak kogoś bliskiego wiesz o co chodzi

Wiem...rozumiem, każdy potrzebuje takiej osoby:) ...ale lepiej poczekać na kogoś wyjątkowego niż męczyć się niepotrzebnie, tylko dlatego, żeby nie być samemu...

Na razie Uciekam zrobić staruszką niespodziewanke na rocznice. Jak Ktoś ma dla Mnie jakąś Fajną rade Piszcie ;)

Gość yhyhyhy
ale koleś przynudza 💤

Gość poradka
może przestań szukać na razie tej jedynej, zwykle to tak bywa że jak się szuka to sie nie znajduje, miłość przychodzi znienacka:)) spontanicznie, więc się nia przejmuj, masz czas by sie zająć sobą bynajmniej// wykorzystaj ten czas jakoś i wyyluzuj chłopie;)

ile ja by dała, żeby spotkać na swojej drodze takiego mężczyznę jak ty i żeby jeszcze on był mną zainteresowany;) duzo bardziej cenię sobie wrażliwych, inteligentnych i wartościowych mężczyzn nie wiem dlaczego twierdzi się, że kobiety \"lecą\" na chamskich i brutalnych twardzieli jestem w związku już ponad 3,5 roku, czasem jest lepiej czasem gorzej, ale mój chłopak przechodzi chyba jakąś zmianę jest albo zimnym draniem albo zachowuje się jak dziecko mnie to juz wszystko męczy, więc pewnie nie pobędziemy długo razem ja potrzebuję mężczyzny - partnera, a nie dziecka do uzerania się z nim tak sie trochę wywnętrzniłam, wybacz, że rozwaliłam ci temat;)