Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nulaska

nie pojmne tych zwyczai internetowych

Polecane posty

Gość nulaska

typu [*] -->świeczuszki na znak żałoby czy emotinki tak mi sie to wydaje dziecinne ,infantylne i głupie ale moze dlatego ze jestem starsza...

zycie towarzyskie toczy sie teraz wirtualnie i trzeba dac o sobie znak... trzebatylko uwazac, aby nie przesadzic

Gość yhyhyhy
teraz papier toaletowy można znaleźć w szerokiej gamie barw i zapachów, więc porównanie trochę nieadekwatne :classic_cool:

Gość nulaska
luuuudzie jak zycie towarzyskie wirtualne ? czy wy wiecie o czym wy mówicie trzeba wyjsc,bawić sie ,wino w parku pić ,wate cukrową jeść ,po plazy łazić,................... a wy gadacie o ....zyciu ...towarzyskim...wirtualnym :)

Gość Tay
A mnie najbardziej wkurzają w młodzieżowych gazetach takie uśmiechy. : ) Blee... W gazetach! :/ Tak, jakbym nie wiedziała, czy to zdanie jest żartobliwe, czy nie. Więc muszą dać uśmiech. :/

yhyhyhy - ojj co mnie lapiesz \"za slowka\":P --------------------------------------------------------------------------------------- 10:30 nulaska luuuudzie jak zycie towarzyskie wirtualne ? czy wy wiecie o czym wy mówicie trzeba wyjsc,bawić sie ,wino w parku pić ,wate cukrową jeść ,po plazy łazić,................... a wy gadacie o ....zyciu ...towarzyskim...wirtualnym --------------------------------------------------------------------------------------- Popieram Twoja wypowiedz w 101 procentach:P:P:P

Gość podciagamm