Kociur 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 ktoraś z was zrobila kiedys to samo? bilam sie strasznie z myslami i przestalam brac w polowie trzeciego opakowania, oczywiscie po dwoch dniach dostalam okres, jak wiadomo, wywolany sztucznie i to nagle. ale coz, skurcze w ludkach i klucieprzy oddychaniu to jeden z glownych objawow, ktore wymienione sa na ulotce, przy czym przy tych objawach pisze,ze natychmiast trzeba przerwac. i zrobilam to. teraz nic mnie nie kuje i czuje ze krew znowu plynie. ale jakie konsekwencje sie z tym wiaza? rozleguluje mi sie okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała miiiiiii Napisano Wrzesień 2, 2007 okres pewnie Ci się rozrguluje teraz,namieszałaś tym w organiźmie troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 rozregulowałaś cykl, ale dojdziesz po jakimś czasie do normy. każdy organizm to inny organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirabella1 Napisano Wrzesień 2, 2007 spokojnie,też tak mialam .....wszystko wróci do normy.Chyba grożniejsze byly te objawy uboczne niż przerwanie w polowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przy tak poważnych objawach Napisano Wrzesień 2, 2007 należy natychmiast odstawić powinnaś się zgłosić do lekarza nawet jeśli teraz czujesz się dobrze i zrobić badania w kierunku chorób zatorowo-zakrzepowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erema Napisano Wrzesień 2, 2007 nic ci nie będzie, nawet cykl nie powinien się rozlegulować, następny okres dostaniesz normalnie za 28 dni. ja tak robiłam już parę razy.związane to było z przesuwaniem okresu który wypadałz awsze w nieodpowiednim momencie ;) biore yasminelle pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach