Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko male mam- xena187

belissa a harmonet.Sa przeciwwskazania????

Polecane posty

Gość pytanko male mam- xena187

Od okolo 2och tygodni biore belisse(Wzmacnia i regeneruje włosy skórę i paznokcie.) Skład: Wyciąg ze skrzypu polnego, ziele skrzypu polnego, beta karoten, L-cysteina, witaminy A, C, E, B1, B2, B6, B12 i PP, biotyna, pantotenian wapnia, kwas foliowy, mikroelementy: cynk, jod i żelazo. Jak myslicie nie obnizy dzialania harmonetu????Dopiero zaczelam go brac.Jestem zielona w tym sprawach ;(

Gość Cytrynowa
Osobiście uważam że nie ma żadnych przeciwwskazań...Co prawda nie używam Belissy(dopiero zacznę) ale używałam wyciągu ze skrzypu polnego z mikroelementami i witaminami Aflofarmu,również biorę pigułki antykoncepcyjne od 4 lat. Belissa jest suplementem diety...jak każde inne witaminy i mikroelementy,nie wpływa(a raczeni nigdy nie słyszałam,żeby coś takiego wpływało na skuteczność pigułek antykoncepcyjnych).Gdyby Belissa była antybiotykiem,to istniało by ryzyko zajścia w ciąże. Ponadto w ulotce każdych pigułek antykoncepcyjnych jest napisane co może powodować ich mniejszą skuteczność.

Gość Cytrynowa
Jeżeli się mylę i jednak skrzyp polny wpływa na działanie pigułek antykoncepcyjnych to niech mnie ktoś poprawi.