Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamproblem

Czy to grzybica pochwy? dziwne objawy..

Polecane posty

Gość mamproblem

Zawsze piszecie, ze przy grzybicy macie serowaty sluz i swedzi was srom. Ja mam inne objawy. Nic mnie nie swedzi, sluzu w ogole nie mam, ale majtki sa wilgotne i zabarwione na brazowo, takze musi mi sie wydostawac z pochwy "brazowa woda" o dosyc intensywnym zapachu... Czy to grzybica??

Gość infekcja bakteryjna

Też tak miałam-pomógł mi lactovaginal.Wzięłam 1,5 opakowania i przeszło jak ręką odjął:)

Gość mamproblem
W takim razie lece do apteki po ten Lactovaginal, dzieki Leanne!

Gość ja myśle że to plamienie
jest i nie ma nic wspólnego z infekcją. być moze masz zahwiana równowage hormonalną, albo jestes przed okresem tuż tuż, a moze w połowie cyklu-wtedy moze by c malutkie plamienie. Ale idź lepiej do gina na usg.

Gość mamproblem
Plamienie to na pewno nie jest. Mecze sie z tym juz 2 miesiace. Myslalam, ze to grzybica, wiec calkowicie odstawilam slodycze, pieczywo, ale niestety nic to nie dalo. Leanne, wlasnie weszlam na strone tego leku i czytalam ulotke..Ta kapsulke sie otwiera przed wlozeniem do pochwy?

Gość wkladasz cala kapsulke
nic nie otwierasz

Gość ja myśle że to plamienie
a moze byś sie lepiej wybrała do ginekologa co?? Lactovaginal to można stosowaćj ako ochrone przy antybiotykach albo zapobiegawczo po skończonej kuracji na grzybice etc ale on nie leczy! Ludzie jacy wy jesteście k*** mądrzy normlanie zamiast ruszyć d*** do lekarza to bedąsie radzić na forum... I wydawać kase na jakieś pseudo lecznicze preparaty....

Lactovaginal to tzw.\"dobre bakterie\":)A nie zadne pseudoleczniczy specyfik:O Nie z kazdym problemem trzeba od razu biec do ginekologa.Kiedys w ogole nie bylo ginekologow i kobiety jakos sobie radzily. Do pochwy wkladasz cala kapsulke.