Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

co robic aby włosy nie wrastały?

Polecane posty

Gość lena 1985

prosze pomocy...walcze z tym problemem i nic...juz próbowałam pilingów, kremów po depilacji i ciagle ciagle to samo...pomocy

Gość lena 1985
widze ze chyba nikt nie ma tego problemu...moze jednak ktos pomoze...

Gość duzo osob ma ten problem
oi o dziwo zadna osoba nie poradzila co z tym zrobic :(

A czym się depilujesz? Bo jak depilatorem, to jedynym sposobem na wrastanie włosków jest...odstawienie depilatora:(

Gość Keck
hej, gdzieś tu na forum już pisalam o moim sposobie na wrstające włoski. Nie jest idealny, ale coś daje. Poszukaj, powinno gdzieś być ;) a tak poza tym to polecam krem VEET po depilacji przeciw wrastaniu włosów - jedyny kremik, który daje jakiś rezultat.

Gość lena 1985
głównie uzywam wosku, ale po maszynce tez czesto wrastały, czasem pensety ale ten sam efekt...nie moge znaleźt tego soposobu na wrastajace włosy... a ile ten veet kosztuje? wrasatjace włosy sa straszne. człowiek sie depiluje chce ładnie wygladac a ty juz na drugi dzien czerwone krosty...

Gość anisia1984
mam ten sam problem. od jakiegos czasu stosuje masaze sizalowa rekawieca i pillingi kawowe. wrastajacych wloskow jest troche mniej ale nie znikly zupelnie. przeczytalam gdzies ze wrastanie moze byc przyczyna rogowacenia sie skory i konieczne sa preparaty zluszczajace i nawilzajace takie jak ambilan xerial keranorm

Gość anisia1984
zaden veet nie pomoze kto ma juz problemy z wrastajacymi wloskami wg mnie

Gość lena 1985
klęska, wiec chyba pozostanie mi zycie w jakims buszu...fatalnie. ale na pewno cos musi byc na to wrastanie...

Gość anisia1984
no tak ciezka z tym sprawa. w zwiazku z tym coraz intensywniej zastanawiam sie nad depilacja laserowa. koszt mimo wszystko drogi )chociaz zdawalo mi sie ze o wiele wiele drozszy) ale moze bedzie warto uzbierac troche kaski i pozegnac sie z tym koszmarem