Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimbambom

Co sądzicie o imieniu Krzyś dla dziecka????

Polecane posty

Gość bimbambom

hmm??????

Gość tak sobie tam
dla dziecka fajne,ale juz dla faceta srednio mi sie podoba

Jest super:D Moj synek mial byc Krzyś,ale ostatecznie został Antosiem;)Nastepny na pewno bedzie Krzyś:) To takie imię ponadczasowe,świetne dla dziecka (Krzyś,Krzysio,Krzysiu,Krzynio) dla nastolatka (Krzysiek,Krzycho) i dla dorosłego-Krzysztof:)

Gość tak sobie tam
Nie znam dorosłego "Krzysztofa",niestety wszyscy mowia Krzychu:-o Znam 6ciu dorosłych facetow o tym imieniu i jakos nie udalo im sie przeforsowac tej drugiej formy

Moim zdaniem, to jedno z brzydszych imion męskich, ale to kwestia gustu.

Gość i tak i nie
mój mąż ma na imię Krzysztof...w pracy mówią na niego Krzychu...w mojej rodzinie Krzysztof...jego rodzina mówi Krzychu...ogólnie podoba mi się to imię tylko nie idzie go za bardzo odmieniać...śmiesznie na dorosłego faceta mówić Krzysiu ;)...

ogólnie imię raczej normalne, to już rzecz gustu, ale przychylam się do opinii że Krzyśki to fajne chłopaki, z poczuciem humoru, odpowiedzialni, świetni przyjaciele i kumple :)

Gość Sylvia*27
ja osobiście zawsze lubiłam to imię (obok Andrzeja, Pawła, Marcina) mój facet to Krzysztof ❤️

Mi się nawet podoba,ale tylko zdrobnienie Krzyś:) jest takie slodkie:) a Krzysiek czy Krzysztof juz nie.....

Gość kimbuktu
bardzo fajne imię, wdzięczne, ładnie się zdrabnia. To było jedno z nie wielu imion nad którym się zastanawiałam dając imie dziecku - sto razy lepsze niż dorosły facet do którego woła się Kajtek.

nasz synio ma na imie Krzys, poza zdrobnieniami podanymi przez Mili mawiamy do niego jeszcze Krzysiolinka i Krzysiaczek :) Znane mi dorosle Krzysie wystepuja juz jako Krzysztof czy Krzysiek ale rzadko Krzychu... uwazam ze imie jest ladne, ponadczasowe no i w sumie miedzynarodowe bo wszedzie brzmi podobnie ;)

Gość fajne imię
Mój mąż ma na imię Krzysztof, a mówię na niego Kyniek :P. Imię jest fantastyczne, a człowiek z mojego Kyńka fantastyczny. Odpowiedzialny, słowny, rozsądny z ogromnym poczuciem humoru.

Gość do Mili80
ja też z moim bratem urodzilismy sie 20 czerwca :D i nawet tak samo sie nazywam jak Twoja córcia:) Hehehe :D jaki ten świat mały:) Pozdrawiam:) Gabi;)

Gość do Mili80
i mój braciszek blizniak ma na imie Krzysiek...Moim zdaniem imie świetne:) Buziaki👄

Gość hania_30
Bardzo ladne imie, pasujace zarowno do dziecka- Krzys, Krzysio, jak i doroslego mezczyzny-Krzysztof. Klasyczne i zawsze na czasie!

Gość Mysik 30
Krzysztof ładnie- ale Krzysiek - niekoniecznie. A tak na niego wbędą wołać koledzy....

Zgadzam się w 100% z Aneczką 1979 :-) My z mężusiem zdrabniamy Krzysiaczek, Krzysiunio, Krzynio :-)

Gość to jest nieszczesliwe imie
kazdy krzysztof jakiego znam jest rozwodnikiem