Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważna21.

Ile max maże ważyć stolec? Serio pytam

Polecane posty

Gość poważna21.

Wiem ,że to zależy od pojemności jelit, częstości wypróżniania się. Ale ile max może ważyć stolec?

Gość nie mam pojęcia

Gość poważna21.
bo jeśli sie nei wypróżnię to gdy ważę się to powinnam odjąć stolec ale neiwiem ile moze wazyc maksymalnie

Gość niewiele waży więc nie ma
istotnego wpływu na wagę ciała.

Gość powiedzcie że to żart
:o

Gość poważna21.
ok ale waży około 0,5 kg czy 1, 0 kg ? amoze mniej niz pół kg? jak myslicie?

Gość naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavoi
następnym razem uczyń kupę na dokładnie wyzerowaną wagę.

Gość co to jest L4
:D :D :D dobre :D

Gość kochaj wystarczy
:O:O:O:O:O:O:D:D:D:D:D

Gość co to jest L4
mi to na prowokację wygląda :o ;) :D

Gość co to jest L4
to chyba zalezy ile sie je. jak sie je malo to stolec wazy malo, jak duzo to stoles jak u slonia. skoro ty wazysz ponad 70 kg no to sorry ale chyba stawiasz wielkie kupska :o

Gość poważna21.
żadna prowokacja po prostu byłam przerazona swą wagą zaczęłam sie zastanawiac co na to wpłynęło ze tak przytyłam przeciez 76 kg to dużo ! noi przypomniało mi sie ze sie nie wypróżniałam...kilka dni (normalnie robie to co dzien/ co dwa, ale teraz jakos sie wydłuzyło do 5ciu) znacie cos zeby czesciej chodizc do toalety i zeby pokarm nie zaleał w jelitach?

Gość poważna21.
no moze i nie mam małego stolca- nie przeczę ale zastanawiam sie ile on moze ważyć hmm.. idąć Twą myślą ..ktos kto pojdzie do Mc Donald i nazre sie tego i owego, a waży 50 kg, to nie zrobi dużego stolca? :O bezsens

Gość poważna21.
super gosieńko :o dobry zart z tą stronką:o znów cos o zębach

Gość poważna21.
zaczarowana masz prawo myslec ze to prowokacja. wiem ze ten temat jest nie na miejscu. czytalam na cafe juz tyle głupot.. rozumiem ze myslicie o prowokacji no coz po prostu zadaje normalne pytanie.. kto pyta nie błądzi bo jesli serio stolec mało wazy to poszukam innejprzyczyny utycia..moze okres mi sie zbliza-woda sie zebrała w organiźmie..

Gość co to jest L4
jak ktos wazy malo a sie nażre jak swinia w MDonalds to chyba logiczne ze zrobi wielkie kupsko :o

Gość co to jest L4
zacznij mniej jeśc po prostu. ja prawie nic nie jem, ważę 49 kg i robie male kupki :)

Gość co to jest L4
a kupki te najchętniej robię sąsiadowi Zenkowi na wycieraczkę :classic_cool:.

Gość kochaj wystarczy
jak masz problem z wypróżnianiem polecam pice odpowiednich herbatek ;) Idź do apteki i kup coś sobie ;) Jeżeli wolisz coś jeść to polecam ziarna słonecznika , czy orzechy . Problem chyba to nie ile wazy " kupa" lecz dlaczego masz problem ze stolcem :) Pozdrawiam

Gość pazurek.
Chyba nie sądzisz, że oni Ci odpowiedzą po ludzku, tylko wymądrzać się potrafią, wiec takie tematy nie mają szans :O STOLEC 5 dniowy waży około 2 kg, sama robie kupek przed ważeniem, gdy zrobię po dwóch dniach ważne mniej o ponad poł kilo

Gość była tu już jedna taka
co się waży wyłącznie nago i po kupie. Ja proponuję żebyście jeszcze obcieły włosy i paznokcie - zawsze to pare gramów mniej :o

Gość lololololololo
podnosze bo fajne

Cytat z Tombaka (autor hołubiony przez niektórych, wyśmiewany przez innych). Mi osobiście otworzył oczy (chociaż niektóre jego teorie są podobno pseudonaukowe): "u dorosłej osoby w jelicie grubym znajduje się od 8 do 15 kg kamieni kałowych, które człowiek nosi przez całe życie." Zdrowy człowiek wypróżnia się po każdym posiłku. Powiem z autopsji: od kiedy zaczęłam stosować się do zasady (podobno przestarzałej) niełączenia produktów --> "Co z czym"J.i I. Dries, obserwować organizm i pilnować tego, co trzeba zniknęło wiele moich problemów (a były dość poważne): bóle głowy, łupież, obłożony język, wieczne problemy z gardłem, anginy, gorączki, tycie, awitaminoza... Przydaje się chleb pełnoziarnisty (najlepiej piec samemu z mąki 100% pełnoziarnistej, bo te sklepowe "razowce"to najcześciej prawie biały chleb), owsianka na wodzie, kasze, kefir i warzywa oczywiście. Zawsze byłam chuda, ale nigdy nie zwracałam uwagi na to, co, kiedy i jak jem. (do czasu). Na dobre wypróżnianie polecam też trucht. Ja biegam 3 razy w tyg. ok 1h. Czuję się jak nowo narodzona :) To tyle ode mnie :)) Może się komuś przyda :)) Życzę powodzenia :))

Jeszcze dodam: "jeść mniej" to dobra rada, ale często obżeramy właśnie z powodu nieregularnego wypróżniania i "zaległości" w jelitach, które gniją lub fermentują, powodując grzybice i niezdrowe łaknienie. Obżeramy się znowu i koło się zamyka.

Gość a ja ważę 51 kg
i dużo jem, bo nawet muszę jeść dużo i stolce robię normalne

Gość a ja ważę 51 kg
no i często, bo nie tylko raz dziennie

Gość gość
nie żryj tyle...