Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandy_moore

stypendia naukowe - pytanie

Polecane posty

Czy aby dostać stypendium naukowe już po I roku studiów trzeba składać jakiś wniosek? Jak to było u was?

Gość ritajean
stypendium naukowe mozna dosctac po pierwszym roku - wyplacane jest w trakcie II roku studiow i decyduje o tym wysoka srednia. nie sklada sie zadnych podan. dziekan Twojego wydzialu sam sklada takie podanie jesli masz srednia ktora załapuje sie na stypendium...

Gość ritajean
poziomka - taak? ja nic nie skladalam..nawet nie wiedzialam,ze dostane stypendium. kolezanka powiedziala mi ze jestem na liscie jak wrocilysmy na uczelnie na II rok....

Gość piaskowy dziadek
a u mnie na uczelni znajomi nic nie skałdali od razy informowali ze temu i temu przysługuje stypendium , patrzyli na srednia , podanie tylko trzeba było składac o stypendium socjalne . Na każdej uczelnie to sie rózni pewnie

ja akurat miałam średnią na stypendium i dowiedziałam sie jak już wypłacali,po wielu płaczach rozważyli moje odwołanie. jak widac co uczelnia to inne obyczaje

Gość ritajean
no widac,ze tak...trzeba sie wobec tego dowiedziec dokladniej autorko :)

Gość piaskowy dziadek
dokłądnie to zalezy od uczelnie -najlepiej zapytać sie w dziekanacie albo poczytać regulamin studiów

Gość komisja stypendialna
siedzialam w tym pare lat i moge Was zapewnic ze na kazdej uczelni jest inaczej i na kazdej jest odrebny regulamin opartu na ustawie o szkolnictwie wyzszym itd itp.. Dlatego konsultowanie tego na kafe nie jest najlepszym pomyslem Pozdro!