Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candywoman

czy antykwariaty skupują jeszcze podręczniki?

Polecane posty

Gość candywoman

mam podręczniki do II klasy LO w bardzo dobrym stanie poza tym 2 komplety ksiazek do biologii w idealnym stanie (miałam zdawać biologię ale zmieniłam zdanie) czy antykwariaty skupują jeszcze książki? w moim miasteczku takowych nie ma, a nie wiem czy jest sens zebym sie wybierała specjalnie z podręcznikami jesli juz ich nie przyjmują bardzo potrzebne mi są pieniądze i próbuję je jakoś uciułać szukając róznych sposobów

Gość a jaka masz ta biologie
szukam operonu w atrakcyjnej cenie klasa I, II, III

Gość candywoman
mam 3 podręczniki operonu, zakres rozszerzony

Gość candywoman
a poza tym, 5 podręczników PWNu również z zakresu rozzerzonego z biologii

Gość larysia
a ja posiadam różne książki do sprzedania z liceum, niektóre nowe. Ceny naprawdę atrakcyjne. Piszcie proszę jakich poszukujecie. Mam biologię, ale nie wydawnictwa Operon, tylko wydawnicta Agmen (kl. II) i wydawnictwa WSiP (kl.II) oraz testy do biologii Botanika i cytologia.

Gość candywoman
skoro już się podpinasz pod mój temat to mogłabyś przynajmniej odpowiedziec na pytanie

Gość larysia
nie odpowiedziałam na pyutanie, bo sama nie wiem czy jeszcze skuopują. U mnie w mieście również nie ma antykwariatu. Jesli Ciebie uraziło podpięcie pod Twój temat, to sorki, ale uznałam, że nie ma sensu zakładać drugiego tematu o tym samym.

Gość to drugie
skupują, w koncu po to są antykwariaty ;) ale chyba sie nie oplaca... bardzo malo placą za ksiazki, juz lepiej sprzedac na allegro.

Gość a jaka masz ta biologie
a za ile chcialabys sprzedac te trzy operonowe bilogie?? jeszcze szukam chemi rozszeszonej z operonu tez trzy klasy:) jelsi chodzi o antykwariaty to u nas np juz nie skupuja z tego co wiem bo maja za duzo ksaizek i tzreba czekac az bedzie zapotrzebowanie najlepeij w antywariatach spzredawac juz w czerwcu

Gość candywoman
ja juz musze uciekac, odezwe sie jutro to jest moj mail zielona102@o2.pl napisz, ja odpisze i sie dogadamy;)

Dajcie spokoj tak mnie skosili ostatnio w antykwariacie, ze szok ... rozumiem ze oni tez musza zarabiac, ale ja oddalem im moje ksiazki prawie z poldarmo :( (no ale nie chcialo mi sie ich opisywac i wystawiac na ALLEGRO ...).