Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Good Shooters

Co warto dzis studiowac?

Polecane posty

Te dziedziny które czujesz, że ci \"leżą\" i widzisz się w nich perspektywicznie. Może z wyjątkiem badziewia typu filozofia :)

Gość moze by tak
dlaczego wg Ciebie filozofia to badziewie ?

Gość klikniecie na mnie
ja polecam europeistyke:)

Gość ochrona srodowiska

Gość piaskowy dziadek
przecież filozofia to królowa wszytkich nauk!!!!! hehe sam sobie zaprzecyłeś:-)

Gość piaskowy dziadek
ahahahahaha, chyab msz 15 lat podstawa wszytkich nauk jest filozofia :-) bez filozofii nie było by geometrii czyli matematyki ,a bilogia jako nauka wywodzi sie z filozofii przyrody ożywionej :-) poszperaj w ksiazkach zanim coś napiszesz łowco :-D

Gość piaskowy dziadek
oczywiscie nie zachecam nikogo do studiowania filozofii bo ten kierunek nie daje konkretnego zawodu ...no chyba ze komus marzy sie karirra naukowa , niemniej jednak wkurzyłem sie ,ze besztacie "umiłowanie madrosci" :-)

Piasku, na pewno jestem starszy od ciebie, a na 100% lepiej posługuję się rozumem, zamiast klepać formułki. Nie interesuje mnie skąd wywodzi się biologia tylko co jest jej istotą. Jest to nauka ścisła polegającana badaniu rzeczywistości i wyciąganiu wniosków z tych badań. Fliozofia to coś co obraca się wokół bredni znudzonego umysłu. Nie mają one nic ze sobą wspólnego. No ale rozumiem, że nie mając pojęcia o naukach ścisłych, tego nie pojmujesz.

Gość piaskowy dziadek
metoda badawcza jest rózna w róznych typach nauk- poza tym meczy mnie rozmowa z toba :-) jesteś jakis uprzedzony i nei sadze aaby jakiś dyskurs i drazenie dalej tego tematu mialo sens , ide zjeśc ciasto :-)

Gość Dzis nie warto studiować
...no ewentualnie po 40 tce ,dla przyjemności ,jak sie już człowiek dorobi w Irlandii :-)

Wiesz,najlepiej posłuchaj rady(buahaha)Łowcy Jeleni;-)On wyrasta na tego co to ma jedyny słuszny światopogląd.I zawsze rację,bo wiele rzeczy rozumie...np. to,że inni nie mają o niczym pojęcia.A to tak wiele w naszych czasach...ja proponuję zająć się psychiatrią.To jest nauka przyszłości,ileż,nawet tylko na kafe, ciekawych przypadków.

Ojejej, jakaż ironijka, no boki rwać jak świeże wiśnie. Nigdy i nigdzie nie stwierdziłem że jestem omnibusem, natomiast znam wiele osób przy których wiedzy i inteligencji jestem (dosłownie) zerem i się tego nie wstydzę, co najwyżej im zazdroszczę. Ale czy WY jesteście w stanie to pojąć?

Gość a co powiecie
na psychologie w zarządzaniu???

Łowco,czyżby inteligencja premiera&prezydenta tak Cię równała do zera?Jeśli tak,to fakt,nie wiem jak WY,ale ja nie jestem w stanie tego pojąć.

Możecie mi w swojej nieskończonej mądrości i fontannach dowcipu wyjaśnić, co ma do tego tematu dwóch niedorobionych bliźniaków i impotent bez aplikacji na stanowisku prokuratora generalnego? Dla mnie mądrzy ludzie to NAUKOWCY.

Gość blum- plum
Równiez jestem za stomatologia! Zaczynam w tym roku technikum dentystyczne i jestem pozytywnie nastawiona do tego- uwazam ze dobry fach i pewna praca!

Gość blum- plum
Mi akurat to nie bedzie potrzebne bo wybieram sie na protetyka, ortodonte, wiec raczej siedzaca praca:) wystarczy wygodny fotel.... a poza tym cos za cos- niestety:)

Aż się obejrzałam,ale jestem tylko w jednej osobie:)Co mają cioni?Czytałam Twoje wypowiedzi na innym wątku i tak mnie wkurzyłeś,że musiałam plunąć jadem. Co do stomatologii,owszem,tak jak i farmacja. I biochemia.

kręgosłup to podstawa w każdej dziedzinie :) zawsze po pracy można pójść na masaż. w stomatologii liczy się pasja i zdolności manualne. Sama przyjemność :D ja mam trzeci rok za sobą i będę kochać swoją pracę

Gość fbeogborgtr
Zeby iść na stomatologię trzeba zdawać rozszerzoną biole,chemie i fize?? od ilu punktów tak mniej wiecej mozna się na to dostac i w jakim mieście???????????

Gość blum- plum
Ja akurat ide na prywatne studium- pozniej studia z tym ze ja bede tylko protetyk ortodonta! A jezeli chodzi o studia to wydaje mi sie ze na kazdej akademi medycznej np. zabrze katowice