Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA DWóJKI

Dwa lata różnicy

Polecane posty

Gość MAMA DWóJKI

Czy jest tu jakaś mam pomiędzy której dziećmi jest różnica dwóch lat. Jak sobie radziłyście zwłaszcza gdy pojawiło się w domu drugie dzieciątko .Czy to dobra różnica nie za mała.

Gość Mysiczka 30
tez mnie to interesuje....

jest calkiem niezle. u nas rocznikowo jest 2 lata,a w mc-34mc(prawie 3lata). Jest calkiem niezle. wydaje mi ze to ma mala ronica miedzy dziecmi. 3 latek juz prawie wszystko rozumie ale czasem trudno mu poczekac w kojece :) Zazdrosci - raczej nie ma!!! Mlody wspaniale sie rozwija przy starszym bracie. nie moge narzekac:) Jutro wielki dzien Kuby- 1 dzien Przedszkola

Gość Mysiczka 30
Pocieszyłas mnie. tez bede miała dwóch synków, ale róznica wieku bedzie między nimi 30 miesięcy. Trochę sie boję, ale w sumie to chciałam, aby była niewielka, wydaje mi się, że to dla dzieci lepsze, niz dużqa różnica wieku, szczególnie przy jednej płci :). pozdrawiam i Kubusiowi życzę powodzenia w przedszkolu.

Mysiczka 30 teraz mam fajny a zarazem troche meczacy etap. Tomek raczkuje , wstaje przy wszystkim, puszcza sie i stoi sam, wdrapuje sie na lozko Kuby. jest wiecej pilnowania ale i smiechu. fajna jest taka roznica wieku. Tomek jest strasznie za bratem. Kuba zreszta tez. To sie czuje. Potrafia juz razem sie bawic. Poprostu super. No oczywiscie sa tez te gorsze rzeczy- zabieranie zabawek itp. ale to pryszcz:) pozdrawiam i zcze spokojnej ciazy!!

Gość MAMA DWóJKI
podnosze