Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbija mi

Jestem wariatką...

Polecane posty

Gość odbija mi
jak nazwac to ze zatracasz własne ja bo tak mieszka w głowie, pozbawiasz sie wszystkich wartosci w jakie wierzyas

Gość hej walcz o swoje
spierdalaj od tego faceta....

Gość odbija mi
a co jesli uzaleznił mnie psychicznie od siebie gnoił a teraz zostawił, choc nie wierze w to by sam z siebie dał mi spokój bo nie ufam mu...

Gość t0 masz problem-
czy jesteś jednak wariatką-chyba jednak masz problem.. albo znowu głupia prowokacja dla naiwnych

Gość odbija mi
to nie jest prowokacja tylko prawda i tak , jestem idiotką i naiwną a teraz jeszcze przez to zwariowałam i mi odbija !!!!!

Gość odbija mi
gdy ktos wmawia ci ciągle swoje poglądy i słuszne racje przestajesz wierzyc w swoje i nie wiesz juz co to było...

Gość taka sama jak Ty
dlaczego go nie zostawisz? boisz się go?

Gość odbija mi
ja nie wiem co to było, wiem tylko ze ja nie chciałam i mówiłam mu o tym, wiem ze sie szarpalismy a potem ja przesta łam sie juz wyrywac.....

Gość odbija mi
on odszedł, zostawił mnie sam tak boje sie go i jego manipulacji ze znów tak bedzie a to ze powiedział koniec wcale nie musi oznaczac prawdy jego nie ma a ja sie czuje jak szmata bez honoru , pusta w srodku i wypalona...

Gość taka sama jak Ty
a gdzie jest Twoja rodzina? masz kogokolwiek bliskiego i coś ważniejsze normlanego?

Gość taka sama jak Ty
no to chyba lepiej, ze zostawil Cię wcześniej niż pozniej nie? :o rany, to jakiś socjopata nie człowiek....:(

Gość odbija mi
mam rodziców....w domu nigdy nie bylo miłosci ....tzn chyba tylko od mamy ale od ojca nie i dlatego sobie tłumacze ze wpadłam w to gówno... nie mieszkałam z nim, nikomu nic nie mówiłam o tym co sie dzieje ale zmieniłam sie bardzo, jestem kłębkiem nerwów....

Gość mój ojciec
alkoholik tak nas traktował i wiecie co podobnie jak ciebie uzależnił od siebie naszą matke wyladowała u psychologa teraz jest już ok . ale naprawde było z nią kiepsko, a najgorsze to to że za wszystko czuła się winna nawet za to że ją pobił bo ona go zdenerwowała.. ale to już przeszłość polecam pójście do psychologa i uwolnić się od drania

Gość taka sama jak Ty
zerwij z nim wszelkie kontakty, ten facet jest chory...:o wiem, że ludzie potrafia byc koszmarni, ale to nie znaczy, ze mamy się zgadzać na marnowanie nam życia bez walki...

To on chciał byś tak się czuła . Wiem , że ci jest ciężko , ciężko zobaczyć lepszą stronę , ale zobaczysz po czasie , kiedy rany się zagoją , kiedy wrócisz do równowagi , że tak było najlepiej . To że odszedł , że jesteś sama , że masz szanse na normalność .Powinnaś z kimś porozmawiać z żywym człowiekiem , który może Ci pomóc i wesprzeć , który ci pomoże i poda dłoń .

Gość odbija mi
nie powiem o tym nikomu tylko tutaj

Gość taka sama jak Ty
pracujesz? masz pieniądze na życie czy on Cię utrzymywał?

Gość odbija mi
ale nie wierze juz w miłosc, w jakies uczucie, liczy sie tylko uroda i kasa...i masz sie sratac i skakac koło faceta, dogadzac mu we wszystkim to bedzie dobrze, jak nie masz urody to powinnas to tyłkiem nadrabiac....to mi ciągle powtarzał:(

Gość mój ojciec
mówisz jak moja mama ale ona miała nas koło siebie i to my ją wyciągneliśmy z tego bagna , teraz nie mieszka z ojcem,i wie że żyje wrac do zdrowia, prosze powiedz komuś o tym idz do psychologa możesz iść anonimowo napewno ci pomogą

Gość odbija mi
nie mieszkałam z nim, nie utrzymywał mnie, nie zarabiam duzo, studiuje zaocznie i to było dla mnie najwazniejsze, nie ciuchy czy wyjazdy ( chociaz lubie czasami cos sobie kupic) ale on wymagał zawsze super wyglądu....nawet styl ubierania nie jest juz mówj, ten sweterek nie bo mu sie znów nie spodoba, bo jest zwykły...

Gość odbija mi
na moj sprzeciw ze nie wydam tyle na ciuchy odparł ze mam sie starac, wiec mam sobie poszukac lepiej płatnej pracy

Gość taka sama jak Ty
rany, skąd Ty go wzięłaś? :o pytam, chociaz w sumie to pytanie zadałam głupie bo sama bylam kidys z psychopatą tyle, ze ten mnie nie zmuszal do sexu

Gość odbija mi
nie jestem wierząca wiec do księdza nie pójde, zresztą chyba bym go na miejscu zatłukła

Gość taka sama jak Ty
musisz o tym z kimś rozmawiasz, bo się nigdy od tego nie uwolnisz i nie wyleczysz z tych przeżyć...

Gość odbija mi
ja nie wiem co to było, gwałt, zmuszanie, czy moze ja sama chciałam, a moze tak jest normalnie, moze to nic?nie wiem juz...

Gość jeszcze jeden facet
Przepraszam dziewczyny trafiłem tutaj całkiem przypadkowo. Czy moge na chwilę dołączyc do Was?