Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbija mi

Jestem wariatką...

Polecane posty

Gość odbija mi
ja juz nic nie wiem:(

żeby rozmawiać z księdzem nie musisz być wierząca , to po prostu człowiek , podałam Ci przykład ;) Powinnaś iść do psychologa , powinnaś jak najszybciej , porozmawiać z realnymi ludźmi . Takimi , którzy przytulą i potrzymają za ręka jak będzie trzeba , którzy wesprą swoją osobą .

Gość odbija mi
nikt mnie za darmo nie przytuli bo w swiecie nie ma nic za darmo

Gość taka sama jak Ty
to prawda - nikt Cię za darmo nie przytuli, ale przynajmniej nie będzie Ci tego mówił...

Gość jeszcze jeden facet
Denerwuję się jak to wszystko czytam

Gość odbija mi
:( to było jak wymiana handlowa i ustalanie jej reguł......ja chce sie przytulic on w zamian chce cos wiecej niz tylko przytulanie bo jemu to nie wystarcza

Gość odbija mi
jeszcze jeden facet.....a to niby dlaczego sie denerwujesz?

Gość jeszcze jeden facet
Przecież w łóżku spędza się określony czas, a co robiliście w tak zwanym między czasie? Czy też było źle? Może trzeba było wysyłać czytelne komunikaty (jak to zabrzmiało).

Gość odbija mi
jakie komunikaty!!!!! za mało było komunikatów ??? ze nie chce bo sie zle czuje...jeszcze przed spotkaniem o tym wiedział....na pismie miałam mu to przekazac???

Gość odbija mi
potem juz przywykłam....ma byc sex i koniec...wiec był

Gość taka sama jak Ty

Gość on sam ich kilka
Denerwuję się, że jak zostanę tutaj dłużej to może mi się oberwać. Ale z drugiej strony może to Ci pomoże. Pamiętaj: "Jutro też jest dzień" - jak powiedział Scarlet Ohara z "Przeminęło z wiatrem" - to jest moje ulubione powodzenie w chwilach załamania.

Gość odbija mi
ale ja nie mam na to zadnych dowodów przeciez sama sie z nim dobrowolnie spotykałam....lezałam obok nago wiec kto mi uwierzy???

Gość odbija mi
on nie był chamski...on zawsze mówił prawde a prawda to prawda a nie chamstwo...

Gość taka sama jak Ty
najwazniejsze, ze okazal Ci tę "łaskę" i sobie poszedł.... i nie dawaj sobie wiecej wmowic, ze wszytsko nic nie jest za darmo, bo jak sie kogoś kocha, to ten ktoś do cholery nie wymusza na ukochanje osobie różnych rzeczy

Gość odbija mi
nie wiem :( on mnie nie kochał, ja sie w nim zakochałam, on o tym wiedział i mógł manipulowac mną...

Gość on sam ich kilka
Skoro "on" to juz przeszłość to czym się przejmujesz. Weź gorącą kąpiel, jutro kup sobie jakąś bluzeczkę, staniczek czy inne majteczki (cokolwiek) i zacznij rozglądać się dookoła siebie. Wokoło jest cała masa normalnych facetów. w zależnoci od Twojego miejsca zamieszkania na jedna kobiętę przypada od 0,8 do 1 faceta - jest w czym wybierać

Gość odbija mi
powiedziałam mu kiedys ze jest chamski w stosunku do mnie, nie tylko z tym zmuszaniem ale sposób w jaki sie do mnie odnosił a on powiedział ze on tylko mówi mi prawde ( np jak wyglądam albo co robie nie tak) , powiedziałam ze moze mówic prawde ale nie w taki chamski sposów a on ze prawda to prawda i zebym sie przyzwyczaiła i to doceniła bo gdy powie ze np sietnie wyglądam to bede miała pewnosc w 100% ze tak jest....

Gość odbija mi
nie chce kolejnego faceta !!!!!! nie teraz

Bede powtarzać do znudzenia ; potrzebujesz psychologa ! Potrzebujesz realnych ludzi ! Powinnaś z kimś porozmawiać , z kimś kto cię zrozumie i kto przeżył to co Ty ! Zacznij ratować siebie ! Zacznij na nowo żyć ! Sama raczej sobie nie dasz rady , nie po tym co on z Tobą zrobił , nie po tym jak cię traktował , Nie po tym jak się od niego uzależniłaś i w co uwierzyłaś . Pomyśl o sobie !!!!! Umów się na terapie , zadzwoń do stowarzyszeń , ale zrób coś .

Gość taka sama jak Ty
psychopata jak nic...co on sobie mysli, ze jest Bogiem czy co? 😠

Gość on sam ich kilka
A tego gościa zostaw w spokoju. Nie myśl o jakiejś zemście - po co Ci to - szkoda Twoich nerwów. Przepraszam miłe Panie za wyrażenie - po prostu go olej.

Gość taka sama jak Ty
mam pytanie: czy znasz jego rodzinę? jaki on mial dom?

Gość odbija mi
i jeszcze jedno....o czym mi powiedział dopiero jak ja sie juz zauroczyłam seperacja, teraz w trakcie rozwodu 2 dzieci

Gość on sam ich kilka
załamka