Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbija mi

Jestem wariatką...

Polecane posty

Gość odbija mi
nie znam jego rodziny.... ja sie nie chce mscic , ja chce byc taka jak byłam przedtem, usmiechnięta, nawina bo wierząca w uczucia i w bezinteresownosc, chcąca miec własną rodzine.........czysta

Gość chyba nikt mnie słucha
Musialem zmienic pseudo bo jakoś przestało pasować do tej rozmowy. Może ja też nie pasuję?

Widzisz jak on tobą manipulował . Człowiek , który Cie kocha nie chce cię skrzywdzić . On cie krzywdził , bo dzięki Temu miał nad tobą przewagę . Popatrz , można powiedzieć kibel , WC, toaleta itd.. to w jaki sposób to nazwiemy zależy tylko od nas. Ty chyba też mogałś mu powiedzieć coś dosadnie ..? Jednak go kochałaś i wybierałaś bardziej subtelne określenia . Człowiek , który kocha nie chce nas ranić on świadomie i z premedytacją Cię ranił .

Gość taka sama jak Ty
slucha Cię słucha

Gość taka sama jak Ty
niunia nie nazywaj sama siebie wariatką, tylko zatroszcz się o siebie wreszcie a jego wymaż z zycia

Gość odbija mi
słucham przeciez.....a raczej czytam

Gość taka sama jak Ty
nie raz trafisz jeszcze na ludzie, ktorzy beda Cię jawnie ignorowac albo ranić, ale nei daj sobą pomiatać w związku - daj sobie szansę na szczęście 🌻

Chcesz równowagi ...spokoju ducha ...? żeby to osiągnąć musisz zrozumieć to co się stało musisz na nowo pokochać siebie . Zobaczyć jaka jesteś piękna , jaka masz piękna dusze i ciało . Powinnaś iść do psychologa on wskaże Ci właściwą drogę .

Gość chyba nikt mnie słucha
Ale czy ta właściwa chce mnie posłuchać? Zmień coś. Skróć włosy, przefarbuj, zrób sobie jutro nowy makijaż, kup sobie superancką sukienkę. A jak to nie pomoże to kup sobie jadno z tych piwek dla kobiet, wypij i powiedz jak Boguś: Co on o mnie wiedział? (to była moja wolna interpretacja) :))

Gość odbija mi
nie mam pięknego ciała, jemu sie podobało ale j aczuje do niego wstręt okreslenia niezła dupa z ciebie albo masz zajebiste cycki ( przepraszam za wyrazenia) wcale mi nie dodawały pewnosci siebie...

Gość taka sama jak Ty
jeszcze jeden facet ma rację...on Ci sugeruje chyba, żebyś zaczęła żyć inaczej..zaznacz to w jakiś sposób;):D musisz zmienić sposób myślenia, sposób zycia.... ja jeszcze tylko dodam, żebyś nie "rzucala" się na pierwszego co Ci okaze zainteresowanie ...

chyba nikt mnie słucha--> dziewczyno , co Ty mówisz ? Ten człowiek zniszczył dziewczynie psychikę !! Czy wiesz co to znaczy byc zgwałconą ??? Wiesz !!!! Jak przeżyjesz coś takiego + pranie mózgu to się do mnie zgłoś to ci powiem idź na zakupu albo się przefarbuj !

Gość odbija mi
mam włosy za ucho, nie ma co skracac....zresztą on wolał długie i ciągle mi to wypominał kupie dzinsy.....ale to tylko malutkie pocieszenie na chwilke...ciągle sie łapie na tym ze wybieram pod jego gust rzeczy...

Gość taka sama jak Ty
:o tylko sie nie zgadzaj jak będzie chciał wrócić - oszukiwal Cię, co do swojej sytuacji rodzinnej, robił pranie mózgu, zmuszał do seksu... pamiętaj o tym, prosze Cię i kipoa w tylek mu jak się pojawi

Gość odbija mi
jeszcze jedno jego zdanie gwałt......to mozna róznie interpretowac...

Gość jutro też jest dzień
Skoro on mówił zawsze prawdę i mówił, że "niezła d**a z ciebie albo masz zaj**iste cycki" to musi to byc prawda. A skoro to prawda to masz szczęście, bo jest na tym ziemskim padole wiele dziewczyn które chciałyby być ............... i mieć ............... Czyli głowa do góry, przynajmniej z tym nie mamy problemu. Znowu zdezaktualizowało mi sie pseudo - ale tym razem powinno byc lepiej.

Gość odbija mi
wiem ze bedzie chciał sie jeszcze spotkac, moze nawet jutro albo pojutrze.... potem niby koniec....niby

Gość odbija mi
ale ja siebie nie uwazam za ładną, mam problemy z cerą, uwazam ze jestem gruba :(

Gość taka sama jak Ty
fajnie masz....;) ja nie jestem niezła dupa...ech... ale co tam...jakoś się odstrzelę to może będę;)

Gość odbija mi
on miał takie cos ze wymagał ode mnie zebym ubierała sie szałowo i zawsze super zeby było mnie widac i zeby inni isie za mną oglądali... a mnie to peszyło

Gość taka sama jak Ty
niunia, to jest facet, który ma rodzinę - niech zajmie się rodziną a nie szuka kolejnej ofiary

Gość odbija mi
ale ja wtedy po pewnym czasie przestałam go odpychac wiec dałam mu przyzwolenie a potem sie juz zgadzałam...

Gość taka sama jak Ty
czy pisalas, ze on zatail przed Tobą fakt, ze ma rodzinę? czy to nie jest wystarczajacy powdo, zeby dac sobie spokoj z nim?

Gość odbija mi
byłam zabawką i rzeczą normalka i on nie widział w tym nic nienormalnego a ja juz przywykłam

Gość jutro też jest dzień
taka sama jak Ty - BRAWO tak trzymać, bardzo mi się podobasz. A Ty dziewczyno co Ci odbija popatrz dookoła siebie - dla studentów wakacje się nie skończyły zawsze mozna kogoś poznać. A powiem Ci że czasami tę najważniejszą osobe poznaj się w bardzo mało romantycznych okolicznościach, żeby nie powiedziec prozaicznych. Głowa do góry - jutro tez jest dzień. Ale. Jak juz będzie ten dzień to pamiętaj nie umawiaj sie już z nim. Jak koniec to KONIEC.

Gość odbija mi
zataił.... nie wiedziałam ze miał zone i dzieci pytałam przed pioerwszym naszym spotkaniem ale powiedział ze nie ma zony....potem sie przyznał teraz są w trakcie rozwodu a wczesniej separacja, ona złozyła pozew....tyle wiem