Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość potrzebująca porady prawnej

potrzebuje porady prawnej- niewypłącenie wynagrodzenia...

Polecane posty

Gość potrzebująca porady prawnej

W sierpniu mój brat powinien dostac wynagrodzenie w pewej firmie - jezdzil samochodami cięzarowymi za granicą. Firma w której pracował wypłaciła mu tylko częsc tych pieniedzy - mianowicie 900zł ( to co było na umowie). Należa mu się jednak jeszcze diety - ok.600 euro. Firma jednak nie wypłaciła mu ich do dzis, co więcej powiedzieli mu, że jeszcze mu potraca za jakies bzdety. No i teraz zaczyna sie jeszcze większy problem poniewaz mojego brata w kraju teraz nie ma, a mnie upowaznił do odebrania tych pieniedzy. Wiem,ze firma jest nieuczciwa,a jutro mam zamiar tam dzwonic i się dowiedziec kiedy mogą byc pieniadze do odebrania. Czy znacie jakies "kruczki" prawne, które by mi pomogły zagiąć ich jeżeli bedą mówic, ze pieniedzy nie ma, albo musze jeszcze poczekac... Powiedziano mu jeszcze,ze muszą czekac na jakis dokument z Niemiec, bo cos tam uszkodzil i własnie maja mu z tamtąd potrącic jakies 250 euro. bardzo proszę o pomoc, wiem,ze pracodawca musi wypłacić nalezne wybagrodzenie najpóżniej do 10 dni następnego miesiąca, ale to chyba za malo aby ich zagiąć i zmusic do wypłacenia....:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować