Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klementyna Jedna

CZy oddałbyś życie za innego człowieka?

Polecane posty

Gość Klementyna Jedna

Tak po prostu odpowiedz na to pytanie... Byłbyś w stanie to zrobić? Czy w ogóle człowiek może zaprzeczyć sobie, swojej egzystencji i woli przeżycia i poświęcić się? Czy są tacy ludzie?

Gość Klementyna Jedna
A ja nie wiem.... Kocham kilku ludzi w mmoim życiu, ale wcale nie jestem pewna czy bym się poświęciła. Mój mężczyzna mówi, że dla mnie zrobiłby to z pewnością. A ja myśle sobie w duszy, że choć bardzo go kocham nie iwem czy szarpnęłabym się na tak bohaterski czyn... Myślicie, że moja reakcja jest nietypowa?

Klementyna...> prawidłowe podejście. Mówic to sobie mozna jak nie ma takiej potrzeby. Ale jak sie postapi w kiedy zajdzie taka okoliczność.. tego nikt nie wie.

Gość na dzien dzisiejszy
absolutnie nie. uwazam to za sprzeczne z moim moralemzycia i nikt ode mnie by tego nie wymagal. bzdura totalna.

Gość Klementyna Jedna
Kiedyś wychodząc z klatki schodowej potknęłam się i upadłam tak niefortunnie, że o myślałam, że zwichnęłam sobie kostkę u nogi. Naprawdę nie mogłam się podnieść z cementu. Kilka metrów dalej stał właściciel sklepu w średnim wieku. Stał i smiał się ze mnie. Nie pomógł mi wstać, nie zapytał czy wszystkogra tylko palił eta i śmiał się. A Bóg mi świadkiem nie miałam zabawnej miny.

Gość Klementyna Jedna
Innego razu jadąc autem zatrzymałam się przed przejściem dla pieszyszych puszczając jakąś panią. Ruszając inne auto zajechało mi drogę w sposób nie budzący wątpliwości, śwadomie próbując spowodować stłuczkę. W zyciu takie małe sytuacje pokazuą jacy są ludzie. Nie wierzę, że któryś z nich oddałby za mnie życie

Gość Klementyna Jedna
złapałam dziś jakiegoś doła dlatego walę tak oczywiste pytania , idę walnąć barana w ścianę to mi przejdzie

Gość Klementyna Jedna
Idź podszywko. Jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia do nie włączaj się do dyskusji.

Gość Klementyna Jedna
Przepraszam sama nie wiem co piszę , pomyliło mi się