Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MasakraKompletna3252

Jejku

Polecane posty

Jej:(Jestem zalamana;(

Gość mala_mi_
a co sie stalo?

jeśli cie to pocieszy to ja mam w zyciu przejebane:(

Boze,to jakis zly sen,jutro musze wrocic do szkoly,do ludzi mi obcych,kompletnie,zero kontaktu,nie mam przyjaciol ani znajomych,na dodatek jutro musze o 5 wstac na poczatek roku a apel na 9 nie mam innego dojazdu,caly rok o 5 wstawanie o matematyczce i matematyce nie wspomne a wlasnie sie dowiedzialam plan on chemia,chemia,religia,okienko,jezyk,jezykhistra i lacina,wtorekbiola,biola,wf,polski,lacina,matma,przysposobie nie obronne,sroda,polsk,polski,biola,wf,fizajezyk obcy,chemia,godz wych,czwartek matma ,gegra,biola,histra,wiedza o spolecz.jezyk obcy,chemia,polski,piatek okno,okno(jestem dojezdzajaca;()matma ,religia,jezyk obcy,wf,polski,Powiedzcie ze to zly sen Jej 2 liceum

Gość mala_mi_
co to za szkola, ze uczniom okienka robia????

to ty też masz prerąbane... ja też nienawidziłam swojego liceum... całe trzy lata przepłakałam.... wokół mnie byli sami egoisci, którzy kreowali jakiś głupi wyścig szczurów, ja nie dawałam rade temu wyścigowi i w rezultacie moja edukacja w liceum zakończyła sie na nerwicy i wadzie serca:(

Nerwice juz dawno mam:(Boze to zly sen,czemu???Nikomu nic zlego nie zrobilam:(Mam 17 lat a mam teraz ochote;(

Gość mala_mi_
anv a mature zdalas?

i to bardzo dobrze:) to jedyne pocieszenie...

Nie:(Jeszcze NIe..Jej nie mowcie tylko ze bedzie dobrze i ze mam sie nie przejmowac i niech nikt nie mowi ze liceum to piekny czas i bede tesknic bo nienawidze tego liceum:(:(

Gość mala_mi_
ja bym duzo dala, zeby teraz dobrze zdac mature, ale za pozno, 9 miesiecy to za malo zeby nadrobic, zaluje, ze wczesniej o tym nie myslalam

mam,to nie moj wymysl:(

ćwicz testy;) ja w klasie maturalnej robiłam same testy i zdałam najlepiej mature w całej szkole:D pamiętam gdy dostałam wyniki, myslałam że sie przewróce... to była jedyna szczęsliwa chwila spędzona w tej szkole:(

masakra - żadna nerwica cię nie pokona, nie ma mowy :) pomyśl, to jeszcze dwa lata, a nie trzy. masz net, tu możesz pogadać, poznać kogoś o podobnych zainteresowaniach, więc mała miejscowość to dla ciebie już nie tak wielki problem :) - tak mi się wydaje

NiechKtosCosPoradzi:((

Wiem co napisalas,dziekuje za odzew na tamtym topicku,mialam napisac do Ciebie ale glupio mi bylo,chyba mi niewypada..Ale dzieki za pomoc

masakra - po coś podałam ten mail :). pisz, jak masz ochotę :) to co, będziesz szukać na forach tematycznych czy nie chcesz? wierz mi, że to zupełnie co innego, jak piszesz, że lubisz lody czekoladowe i ktoś ci odpisuje "ja też lubię czekoladowe", a nie "ty idioto, najlepsze są waniliowe". może durny przykład, ale wiesz, o co mi chodzi, prawda? :)

Poszukam,ale poki co mysle co mam zrobic..Kurcze zostalam sama,zero jakiegos oparcia a ta szkola mnie powoli wykancza..

Eh tylko szczeze mowiac to ja niechce jej w ogole zaczynac i tu nie chodzi o plan:(Nienawidze tego liceum,ostatnio w moim zyciu same negatywy:(

szczeze???To poza ksiazkami,netem,i tel nie mam nic:(Nie ogladam tv,szkoda mi czasu..

Gość Lusssy
Wiesz co,chciałabym miec taki problem jak Ty...szkoła...tez mi cos,szkoła to najwspanialsza rzecz na swiecie,nie masz jeszcze powaznych obowiazkow a juz Ci prawie wszystko wolno...jeszcze wspomnisz moje słowa.

Lussyy wiesz nie chce przewidywac na przyszlosc ale jak najpredzej bede chciala o tym LO zapomniec,nienawidze tego liceum...