Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia17****

BARDZo prosze o pomoc podpowiedzie bo sie zaraz zapłacze/

Polecane posty

Gość Kasia17****

Co zrobilibiscie w mojej sytuacji ? przydazyla mi sie wpadka /prezerwatywa pekla w najbardzej plodne dni/ nie minelo jeszcze od tego 3 doby wiec mozna jeszcze wziasc dabletke po ... ale chlopak stawia mi ultimatum ze jak wezme ta tabletke to on ze mna zrywa i mowi ze chce miec teraz bardzo dziecko bo mnie kocha a jak ja wezme to bedzie znaczylo ze ja go nie kocham ....tyle ze ja nie moge teraz miec dziecka bo mam dopiero 17 lat a on nie moze tego zrozumiec

Gość FAJNA PROWOKACJA
:)

Gość Kasia17****
hmm dlaczego uwazasz ze to prowakacja ? prosze o pomoc nie wiem co zrobic Kocham Go ale nie chce teraz miec dziecka , myslalam o tym zeby pokryjomu pojsc do gina zeby przepisal mi te tabletki

Gość Kasia17****
a i jeszcze jedno pytanko jakie sa skutki uboczne brania takich tabletek bo troche sie bojee

Gość kinga22
to jest twoje zycie nie faceta pozatym to ty zostaniesz z dzieckiem a napewno sobie kogos znajdziesz jak cie rzuci 17 lat i juz chcesz prac piluchy pozatym nie wiemjakie sa skutki uboczne napewno zamiesza ci troche w organizmie bo to jest duza dawka hormonow ale przezyjesz po to to jest aby zapobiec ale decyzja zalezy od ciebie jak cie kocha to zostanie z toba. pa

17-letni tatuś nie jest niestety partnerem do dyskusji o dziecku - decyzji na całe życie a przynajmniej na najbliższe 18 lat nie jest dojrzały i nie wie o czym mówi :O wg mnie jak możesz jeszcze coś zrobić - to rób a konsekwencje - na jakiś czas zaburzona gospodarka hormonalna (jak długo będzie zależało od twojego organizmu)

Gość a ile on ma lat
ile lat ma twój facet? jest starszy od ciebie ?

Gość dziecko drogie pomyśl sobie
ja ci ciąża zamiesza w organizmie idż jak najszybciej do lekarza, bo jest już późno i radzę dobrze przemyśleć dalszą znajomość z tym "panem" na oko wydaje się on 100% debilem z tendecją do tyranii jak daleko się posunie żeby mieć z tobą dziecko bo cię "kocha" - zgwałci cię kiedyś? zastanów się

Gość malutka102
leć do ginekologa!!

Konsekwencje? Silny rozstrój żołądkowo-jelitowy, ostra biegunka i mocne krwawienie. Postinor to po prostu ogromna dawka hormonów.