Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniuska

KREM lub GLOBULKI + PREZERWATYWA ???

Polecane posty

Gość kiniuska

hej. dlugo juz planowalam z moim chlopakiem nasz pierwszy raz no i mysle ze juz nadszedl czas :) . teraz tylko martwie sie o to jak sie zabezpieczyc... tabletki raczej nie wchodza w gre w moim wieku.. (16) boje sie bo slyszalam o tym ze gumki czestop pekaja itd..wiec myslalam ze dobrym pomyslem bedzie dodatkowo uzycie kremu badz globulek..jaka jest ich skutecznosc?? czy Wy tez tak robicie? prosze o odpowiedzi zyczliwe osoby ktore nie beda mi wytykac ze jestem za mloda itd.:) dziekuje pozdrowionka :*

Gość kiniuska
nikt mi nie pomoze ?? :(

Gość kinga22
globulki moga cie uczulic krem tez najlepiej zrobic to z gumka ale niech facet nie kończy w srodku tak na pierwszy raz pa

Gość ginekolodzy takie rozwiązanie
polecają - ja uważam że jest dość niewygodne ale bezpieczeństwo jest najważniejsze jak sie zdecydujesz na globulki (kremów nie ma w polskich aptekach) to kup patentex oval i koniecznie wypróbuj je na długo przed pierwszym razem chyba nie chcesz go zepsuć jakimś uczuleniem? chłopaka nie uczuli jeśli będzie w prezerwatywie ale omów to z nim a najlepiej idź do lekarza przed rozpoczęciem współżycia - niech co coś doradzi tylko nie daj sobie wcisnąć pigułek bez żadnych badań - też uważam że jesteś na nie trochę za młoda, no chyba że uznasz że potencjalne korzyści przewyższają ryzyko

Gość kiniuska
dzieki :)

Gość o lol 99999999
z tymi globulkami to dobry pomysl ale na spontanie sie nie sprawdza ;/

Gość no tak chyba
ze masz przy sobie globy i se szybko wepchniesz :D :P

Gość a wie ktos
gdzie mozna kupic krem ??? bo slyszalam ze dziala do 6 godz.