Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zolza

SMUTNO MI NIE MOGE PRZESTAC PŁAKAĆ

Polecane posty

Gość taka jedna zolza

Tak mi źle.......mój chłopak juz od 1,5 roku pracuje w Anglii i zawwsze gdy wyjezdza jest mi zle...teraz bylismy 3miesiace razem dzien w dzien gdyby nie praca to 24h na dobe,ja po maturze pojechalam do niego tam razem mieszkalismy,pracowalismy w zeszle wakacje bylo tak samo...On dzisiaj znowu tam pojechal a ja jestem zalamana nie moge powstrzymac lez...tak bardzo go kocham a on tak daleko oboje strasznie to przezywamy.Dwie najblizsze mi osoby sa tyle km ode mnie bo i moj chlopak i moja mama...ale pocieszam sie tym ze jeszzce 2lata i juz bedziemy razem caly czas...Co prawda oboje po paru miesiacach przyjezdzaja ,moj chlopak czesciej wiem ze bedzie np w listopadzie a ze ja na zaoki poszlam to i do niego bede mogla latac...chociaz to dobre..ajjjj :(:(:(:(:(:(:(:( KOCHAM CIĘ KOTKU:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Gość jessssssica
przykro mi ze jestes w takiej sytuacji i rozumiem Cie.. przez kilka miesiey tez rozstalam sie z moim ukochanym i bylo bardzo ciezko..szczegolnie przez pierwszych kilka dni ..pozniej z dnia na dzien bylo troszke lepiej chociaz tesknilam rownie mocno jak na poczatku..pamietam ze jak sie przytulilismy po tak dlugim czasie to ... tego sie nie da opisac,wiec pomysl teraz jak to bedzie jak sie spotkacie, jak Cie pocaluje i przytuli .. dla mnie to bylo jak pierwszy pocalunek ,pierwsze chwile bliskosci teraz juz jestemy razem i nigdy wiecej nie chcemy rozlaki powodzenia Ci zycze ,trzymaj sie cieplutko :)

dzikeuje bardzo:) wlasnie sama juz wiem ze te poczatki sa najgorsze pozniej juz bedzie w miare ok :)tym bardziej ze mam jeszcze przyjaciol:)a to duza pomoc bo moge isc do nich i sie wyplakac ....