Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mały siuraczek

Kto teraz siedzi w pracy i ma nieczyste myśli?

Polecane posty

hej dziewczyny, jeśli o nieczystosciach mowa, to jakby nie spojrzec-w kupie raźniej.. krytyk, a ja mysle, że ci sie częściej zdarza zanieczyszczać monitor czytając maile i nie tylko.. własciwie nie wiem czyj monitor ma gorzej-krytyka- zanieczyszczony płynami , nazwijmy je- ustrojowymi... czy zaplute nasze od pisania i czytania bzdur wzajemnych..:O krytyk- a tak zgłębiając temat-to chyba sie nie posiusiałeś ze szczęcia, że Qrcze w końcu napisała do cie, co??:O no, głupio by było, w tym wieku.. :O :P:P

z wrażenia komp mi sie zawiesił.... aż mnie zatkało- papierowym powiadasz.. Qrcze, ty to masz siłe rażenia jak w morde laczkiem.. :P

blubla zgadzam się z jednym: \"własciwie nie wiem czyj monitor ma gorzej-krytyka- zanieczyszczony płynami , nazwijmy je- ustrojowymi... czy zaplute nasze od pisania i czytania bzdur wzajemnych..\"

no dobra Krytyk skoro o myślach w tym topicku to powiedz co sobie pomyślałeś skoroś tak wybuchnął??(zresztą może śmiechem :) )

qrcze, poczułam sie jak niedoświadczona nastolata- widziałas kiedyś śmiejącego sie penisa??? ja tam nie, ale co ja na tej prowincji moge wiedzieć.. i widzieć.. :O musze pogadać dzisiaj z mężowskim... to sie nazywa \"wprowadzać nowości w sypialni małżeńskiej\".. :classic_cool: