Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adela__

Czy oni wszyscy tacy są_______???

Polecane posty

Gość Adela__

Spotkaliśmy się kilka razy, był miły i czarujący. Była taka atmosfera, że poszłam z nim do łóżka. Spotkaliśmy się potem jeszcze kilka razy, był też sex. A teraz on odszedł. Czuje się wykorzystana, liczyłam na coś poważnego. Dlaczego oni tacy są. Czy zawsze będzie tak samo? Jest mi źle

jeżeli zależy Ci na poważnym związku, to z seksem trzeba troche poczekać ...choćbys była nie wiem jak \"głodna\"! takiej co zaraz idzie do łóżka to zazwyczaj nie szanują i uznają, że pójdzie tak szybko z każdym... facet musi poczuc, że musi Cie zdobyć i zasłuzyc na to, bys się mu oddała Pozdrawiam :-D

Gość Adela__
no ale co poradzę, że lubię lizać męskie jądra :(

Gość powyzsza wypowiedź
to strzał w 10 :) Taka jest prawda

Gość powyzsza wypowiedź
czyli Flory Bakteryjnej ;)

Gość był miły i czarujący
bo pewnie był starym podrywaczem i wiedział jak przekonać panienkę żeby mu szybko dała bo całe życie tak robi jak znajdziesz kiepskiego bajeranta to wiadomo że nie ma doświadczenia więc pewnie liczy na związek a nie seks

no wlasnie, oni sa wszyscy mili i czarujacy jak chca :) mnie nie ruszaja meskie bajerki, biore na wszystko poprawke. Poza tym to co robisz, z kim i po jakim czasie, to twoja sprawa, ale dobrze raczej na tym nie wyjdziesz. Mozna trafic na kolesia ktory nie zniknie po, ale juz bylo tyle tematow na kafe, ze po seksie facet przestal sie odzywac, ze nawet nie ma co komentowac.

A to bzdura kompletna... ja sznuje kobiete nawet jesli do łóżka poszła po pierwszej randce.... ale to czy cos powaznego wyjdzie, to zależy czy miedzy nami zagra, zaiskrzy... denerwuja mnie takie baby jak autorka - kobieta idzie ze mną do łóżka nie dlatego, żeby mi sprawić przyjemność, tylko dlatego, że sama tego chce... a ja jej nie gwarantuje, że będą z nią do końca życia... nie chce nikogo wykorzystać, tez nie zalezy mi na przlotnym sexie, ale nie bede z kobietą na siłe, bo mi prezen zrobiła, dając dupy

Gość dcadscadsca
Czy zawsze tak samo... No nie wiem... W moim przypadku tak nie było... Może miałam szczęście a może intuicja mnie nie zawiodła, bo facet z którym kochałam się na trzeciej randce jest teraz moim mężem (i jedynym partnerem).

Gość dcadscadsca
"ale juz bylo tyle tematow na kafe, ze po seksie facet przestal sie odzywac, ze nawet nie ma co komentowac" - ano, tu nawet ostatnio był temat że mężczyzna był w związku z kobietą dwa lata, przy wstrzemięźliwości seksualnej (?) i zaraz po "skonsumowaniu" związku ulotnił się... takie historyjki i tak niewiele mówią o konkretnych, już z realu, dwóch osobach

szczegolnie że kobiety lubią \"zapomnieć\" podać jakiegos istotnego faktu, który zwykle zmienia całość opowieści, ale jego podanie spowodowałoby nieotrzymanie przez autorke odpowiedzi, które chciała przeczytać

ogolnie faceci nie lubia puszczalskich. no i nie liczy sie tylko lozko - moze nie bylas w jego typie

puszczalska to jest taka, która daje 10 facetom w miesiącu... a to na której randce kobieta pojdzie do łóżka to juz zalezy od tego jak ona podchodzi do sexu i jak dobrze sie jej bajer wstawia :P

Chyba za szybko przeszliście na bardziej szczegółowy etap znajomości. Gdybyście trochę poczekali, byłaby większa możliwość, że się zaangażuje w związek i tak szybko by nie zrezygnował... chociaż jak wszędzie brak tu reguły. trzymaj się