Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beki

**CO DZIS ZROBIE DLA SIEBIE**

Polecane posty

hej .:) **hmm... co dzis zrobie tylko dla siebie..kosmetyczka, fryzjer,zakupy,film,ksiazka...*** ja sie wlasnie zastanawiam:) pozdrawiam

chciałabym mieć taki problem :) jak ma się kasę to takie problemy meczš, a nas maluczkich, jak zdobyć na to kasę hehe

wogole mi o to nie chodzilo, zeby tu kogos obrazac... ja nie chodze do fryzjera codziennie a do kosmetyczki tym bardziej, ale inne kobiety chodza, jak cos robie dla siebie to w domu i niskim kosztem bo nie mam kasy zeby szalec...

oki, rozumiem teraz, ale napisalas to w taki sposob ze....wynikalo ze masz duuuzo kasy ze masz taki problem... ja poszlabym do fryzjera, bo mam odrosty hehe

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
ja jadę na dworzec gdzie są stragany z czasopismami tanimi bo sprzed miesięcy...kupię sobie cały stos pism o urządzaniu domu i wieczorkiem będę je czytać żeby znaleźć pomysł na fajne zaaranżowanie nowej kanapy...pewnie kupię tez coś o modzie ;)

Gość ja zastanawiam się
co dziś zrobie w domu, bo nijak nie mam zapału do porządków a robic niestety jest co, okna do umycia, dywan odkurzyc, poodkurzac półki, obiad ugotowac....pranie już zrobiłam

Gość ja zastanawiam się
ło matko z córkom jak mi się nie chce.....

Gość ja zastanawiam się
no pada, pada, ale i tak nie zmienia to faktu że chyba pół roku ich nie myłam.....

Gość ja zastanawiam się
wrrrrrr nie cierpię sprzątac mogę pół dnia myc gary i robic pranie, gotowac, szyc ale po prostu nie cierpię odkurzac

ja nie myłam okien z rok...jak rok mogły czekać to kilka dni ich nie zbawi...poczekam na ładna pogodę i weekend i chłopa do pomocy :D okna takie duże ja przecież taka mała to sobie sama rady nie dam ;)

Gość ja zastanawiam się
najbardziej nie cierpię tego, że już po 3 dniach wygląda tak samo jak przed sprzątaniem...to zabija moją motywację

Gość ja zastanawiam się
gwiazda, ale mnie rozbawiłaś ;-) "bo ja jestem taka malllla"

Gość ja zastanawiam się
no dobra, umyłam też dzis umywalkę....i w sumie zlew też czeka by go odkamienic

Gość ja zastanawiam się
cholera, dlaczego jestem kobietą ?! gdybym była facetem nie miałabym takich dylematów i kaca moralnego pt: "że muszę...."

łączę się w bólu nienawidzenia porządków...choć ja ostatnio cały cza coś sprzątam...ostatnio uznałam że im mniej rzeczy tym mniej sprzątania i wyrzucam wszystko co nie potrzebne..przez ostatni tydzień wyniosłam z domu chyba z 10 worów klamotów :)

Gość ja zastanawiam się
no dobra, o 12 biorę się do roboty......ep chyba..... ale przedtem jeszcze kafka..... ;-)

Gość ja zastanawiam się
no dokładnie, też najchętniej bym wszystkie klamoty i bibeloty pochowała do szafek właściwie po co człowiek tyle klamotów kupuje ?! potem tylko zawadzają przy sprzątaniu i się kurzą..... wrrrrrr nie cierpię tych wszystkich doniczek, skrzynek i kabli z którymi się muszę zmagac by umyc podłogę...ale i tak najlepsze są kable od tych wszystkich wymyślnych sprzętów grajacych...nie moich oczywiście no dobra, juz nie marudzę, kafka a potem robota

z czego 6 worów ciuchów...to następne co dla siebie zrobię to będzie wyjście na ciuchy...do ulubionego lumpa...nawet mam w ciuchowym temacie topik na Modzie ;) co do porządków to ja się z racji płci nie poczuwam...pracuje tak samo jak facet to i tyle samo sprzątam....no i nauczyłam się ze brud nóżek nie ma to i nie ucieknie, zawsze zdążę sprzątnąć...ja z gazetka a gary w zlewie grzecznie czekają ;)

ja ide do sklepu kupic cos na obiad przy okazji kupie sobie jakies ciastko na sniadanie:) okna tez powinnam umyc ale zbiera sie chyba na deszcz :)

a ja wam zazdroszczę :P bo siedzę w biurze...nie mam nic do roboty, ale siedzieć muszę, bo muszę być pod ręka jak nagle będzie coś do roboty...i w domu będę przed 18 i dopiero wtedy będę się zastanawiać co zrobić, czy sprzątać czy nie...a wy macie tyyyle czasu...na waszym miejscu bym już wszystko wysprzątała i poleciała na spacer, czytała książkę albo cos miłego

ja nie twierdze że są...tylko wam zazdroszczę ze nie jesteście zmuszane do marnowania czasu jak ja...nienawidzę tych dni gdy nie ma w firmie nic do roboty i czas przecieka przez palce gdy jest tyle ciekawych rzeczy w życiu do zrobienia...a jak widzę wy same gospodarujecie swoim czasem, przynajmniej dziś ;)

gwiazdeczka-----tez jestem w takiej sytacji, tez tkwie w biurze bez sensu, akurat nie ma nic do roboty

jonia--> a masz jakieś sposoby na nudy w pracy? ja obecnie szukam informacji o ciuchach, kolorach i fasonach odpowiednich dla mnie :D żałuje tylko ze u mnie jest tak ze nawet jak nie ma sie nic do roboty to trzeba udawać ze się pracuje :/ więc nie mogę np rozsiąść się z książką czy gazetą...tylko net zostaje

tez jestewm w takiej sytuacji gwiazdeczka, serio, tylko net. ja siedze na allegro lub tutaj :)

ja mam jeszcze taką zabwakę http://www.stumbleupon.com/ dało się zainstalować w pracy, jak znasz angielski to wiele godzin frajdy, czasem wynajdują się naprawdę extra stronki