Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beki

**CO DZIS ZROBIE DLA SIEBIE**

Polecane posty

Gość wartościowa jednostka płci żeń
bardzo fajny temat: więc ja dziś zrobię dla siebie mocną pyszną herbatkę, otulę się ciepłym pledem i puszczę sobie jakąś fajną muzyczkę:)

ja musze naczynka zmyc obiadek jeszcze...kupilam lakier do paznokci to pomaluje je potem :)pozdrowienia

moze dluga kapiel i muzyczka:) a wy macie jakies fajne pomylsy na zrelaksowanie sie ?

A ja mam dzisiejszy wieczór dla siebie bo mężo wybywa na imprezke firmową i oto jak go spędzę: Napierw trochę zabiegów kosmetycznych: maseczka z alg na buzię, henna na brwi bo daaaaawno nie robiona no i regulacja (to wszystko oczywiście w domciu samej :) ) potem poleżę sobie z plastrami ogórka na oczach i miodem na ustach, potem umyję włoski i nałożę maskę na godzinę w ręcznik. A potem relaks: gorąca zielona herbata w eleganckiej chińskiej filiżaneczce, trochę owoców na kolacyjkę i jakiś ckliwy film taki do popłakania żeby się kanaliki łzowe raz na jakiś czas oczyściły, może \"duma i uprzedzenie\" .....

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
a ja dziś mimo nie za pięknej pogody wybieram się połazić przez godzinkę na moich kijach (nordic walking) a w ramach zdrowia wprowadziłam do organizmu dziś już ponad litr zdrowej wody ;)