Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka11

Malżenstwo bez seksu dla mne to fikcja

Polecane posty

Gość myszka11

jestem męzatką od 3 lat a od dwóch lat mój mąż nie chce ze mna sypiać, ja już dłużej tego nie wytrzymam, moze jestem egoistką ale zaczynam myśleć o rozwodzie bo nasze życie intymne ne istnieje , co mam robić?

Gość ffffffggertetq
a ze mna znow chce sypiac kilka razy dziennie,juz nie daje rady...tak jest od 4 lat

Gość Angieeeeeeeeeee
też bym nie wytrzymała, podejrzewam ze cie zdradza i dlatego z tobą nie chce sypiać, bierz rozwód szkoda życia marnowac na takiego dupka ;)

Gość Njakniestrawność
Niemożliwe.. Topik bez komicznego??????

Gość grrwgwer
Prawo też uznaje to za fikcję i w takiej sytuacji możesz domagać się potwierdzenia w postaci unieważnienia małżeństwa.

Gość Njakniestrawność
he he, a jednak :D :D :D :D :D O rany co za tempo :(

Gość its a wild world
dla mnie też kobiety, miejcie odwagę przyznać, że dla was seks też się liczy!

Gość myszka11
jeśli chodzi oz dradę to wszystko sprawdzałam smsy, e-maile, nic tam nie ma podejrzenego bo w sumie ich nie ma

dziewczyno w co ty wierzysz nie ma sms i e-mail widać ma sporo czasu na ich usuwanie zawsze możesz znaleźć sobie kochanka

zatem spytam inaczej: myjesz zęby? może Ci jedzie z paszczy? może prysznic bierzesz raz w tygodniu? nosisz ciuchy z których śmieje sie Twoja babcia twierdząc, że są staromodne? podczas sexu ciągle mowisz facetowi, żeby uważał na Twoją fryzure, makijaż, żeby nie było zbyt głośno, żeby nie łapał Cie tu i tam? a może kładziesz się na plecach i mówisz magiczne słowa \"w imę ojca i syna niech waćpan zaczyna\" po czym zaciskasz powieki i szepczesz co chwila \"długo jeszcze?\" jesli odpowiedź brzmi \"nie\" na wszystkie pytania, to koleś albo1/ dupczy na boku, albo 2/ jest impotentem.... ewentualnie gejem, ale to patrz pkt 1 (tylko obiekt dupczenia inny)

Gość jest jeszcze opcja 3
istnieje garstka takich odmieńców - niestety - koleżanka trafiła na jednego z nich

Gość myszka11
odp.komiczne niestety ale na wszystkie pytania musz Ci odpowiedzieć nie, wszyscy kumple zazdroszczą mojemu męzowi a on kurcze ni ma na mnie ochoty, najczęściej słyszę "jestem zmęczony" dobrze ze nie wymyślil "boli mnie głowa" boję się że jest impotentem a ja nie wiem jak mu pomóc?

Gość myszka11
odp do grrwgwer czyli brak seksu w małżenstwie moze byc podane jako powód rozwodu?

Gość myszka11
do seksuologa wysłam go od roku czasu powiedział mi ze nigdy tam nie pójdzie, ze nie da się tak upokorzyć a ja to co 2 lata mnie upokarza jakgo prosze o sex...mam dosyć tkiego poniżania

i tak myślę, że wytrwała jesteś - seks nie jest oczywiście najważniejszy,ale faktycznie jak jedno pragnie, a drugie nie che i sytuacja trwa i trwa, to jest duży problem. Wydaje mi się, że też mogłabym sobie w takiej sytuacji kiepsko radzić :O

Gość myszka11
dlatego coraz częściej zastanawiam się czy nie ułożyć sobie zycia po raz drugi....ale boję sie ze będzie tak samo...

myszka11---> ale takie rzeczy przecież widac wcześniej, no chyba nie wyznajesz zasady \"seks po ślubie?\"

Myszka, a niby dlaczego mialoby byc tak samo? No chyba ze chcesz sobie zycie ukladac z tym samym facetem :) Daj spokuj, to ze ci sie taki niedojeb...k trafil to nie znaczy ze wszyscy sa tacy. I nie daj sie wpedzic w poczucie winy, to nie ty jestes winna ze on nie chce/nie moze. A brak pozycia malzeniskiego moze byc powodem rozwodu. A gdybys udowodnila ze ukrywal przed toba ze zaczyna byc impotentem juz przed slubem to mozez uniewaznic nawet slub koscielny. Nie daj sie :)

Gość droga myszko11
miałam to samo a właściwie jeszcze mam bo jestem w trakcie rozwodu.Mój mąż jakieś pół roku przed ślubem przestał interesować się sexem ze mną,myślałam że to stresy przed ślubem ale...nie bo trwało to rok i tyle wytrzymałam,pierwsze jeszcze wylądowałam u psychiatry bo moja samoocena sięgała sama nie wiem gdzie sięgała:).W każdym razie mój mąż nie ma kochanki,kochanka,jest zdrowy więc postanowiłam to zakończyć bo dla mnie to nie było małżeństwo.Życze jednak żeby wam się ułożyło.

Gość pinkwart
Myszko, nie wiem, czy ma kochankę, czy nie. Dla mnie związek bez seksu (długotrwałego) też nie jest pełnym związkiem, chyba że ludzie się między sobą tak dogadują i jest im z tym dobrze. /ja wiem, że tak bym nie wytrzymała i nic chodzi tutaj o mój rozbuchany temprament. Teraz będę szczera, mimo bluzgów kafeteryjnych :P żona mojego faceta nie sypia z nim prawie rok i prawie rok są małżeństwem - kompletnie zróżnicowane temperamenty i wynika, że ona seksu w ogóle nie potrzebuje. Spali ze sobą po ślubie raz lub dwa razy, przy czym w potrzebach i "preferencjach" też się rozminęli zasadniczo. Nie wiem, czy podejrzewa, że się spotykamy, smsy i maile można usunąć. Podstawą do rozwodu to na pewno jest, ale chyba nie do kościelnego unieważnienia, gdzie jest mowa o nieskonsumowaniu małżeństwa.

Gość myszka11
w sumie nie moglam przed ślubem nic podejrzewać bo n pracował non stop na delegacjach po 3 nawet 4 miesiące więc dlatego nie wyszło to na jaw...a teraz ma pracę na miejscu i zero zainteresowania seksem...

Gość myszka11
a impotencje można leczyć?

Gość myszka11
zgadzam się z Tobą...moja samoocena też ledwie zipie przez to ze mój facet mnie odrzucil, chciałam nawet pojść do psychologa ale co to da jak mój facet nie chce się leczyć...