Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwirka 25

ORGAZM W CIAZY

Polecane posty

Gość Elwirka 25

Drogie mamy! Mam do was male pytanko, czy orgazm w ciazy jest bezpieczny? Bo wiadomo ze orgazm to skurcze, a skurcze to nic dla ciazy dobrego, chyba ze te w 9 m-cu:-) Ja pierwszy orgazm mialam na poczatku ciazy! To bylo przez sen i zakonczyl sie krwawieniem! Dzis w nocy byl drugi i po nim moje podbrzusze zrobilo sie takie twarde ze az sie przestraszylam! Niewiem czy jest tak tylko u mnie czy wy tez tak moze macie???

Gość Elwirka 25
nikt niewie???

nie sądzę, by to krwawienie miało związek z orgazmem - mam nadzieję, że mówiłaś o tym krwawieniu lekarzowi i że wszystko ok. W prawidłowo przebiegającej ciąży można normalnie sie kochać z mężem, masturbować, czy przeżywać orgazmy. Ja gdy miałam orgazm, to twardniał mi brzuszek na momencik, ale zaraz wszystko wracało do normy.

w normalnej zdrowej ciąży orgazmy to nic strasznego i spokojnie można je przeżywać :) ponoć dziecko czuje to jak lekkie huśtanie ale kto to wie na pewno ;)

Gość Elwirka 25
To pierwsze krwawienie nastapilo w 7 tc! Zaraz potem ustalo! Teraz jestem w 21tc! Czyli GONIA u ciebie tez brzusio robi sie twardy??? A tak sie juz przestraszylam!

Gość Plimkowa
mi się też robi twardy :) tak to już jest.

Ja jestem w 39 tygodniu ciąży, kocham się z mężem codziennie i często się zaspokajam, momo tego dzidzia nie wychodzi, dziecko jest chronione przez wody płodowe, także w normalnie przebiegającej ciąży nie ma przeciwskazań. Ciesz się ile możesz seksem:)

Gość Elwirka 25
Oj babeczki naprawde dodalyscie mi odwagi:-) Ja myslalam ze to cos nie tak! I tak szybko jak doszlam tak szybko ze strachu opadly emocje! Jak maz wroci z pracy to zaraz na niego wskakuje:-)

tak, to normalne, że podczas orgazmu brzusio na chwilkę twardnieje! Nie ma się czym niepokoić.

Gość gość
ja jestem w 10tyg i po każdym orgazmie krwawię. sprawdzam:) nie jest to wynikiem stosunku tylko orgazmu własnie. następny planuje po połogu:)

Gość gość
aaa konsultowałam to oczywiście z lekarzem, przepisał luteinę i abstynencję. niestety...

Gość gość
dorosłe kobiety mówią o orgazmach rzy okazji nazywając brszuch "brzusiem"......nie można normalnie nazywać rzeczy po imieniu?