Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kambo

DLACZEGO OD KILKU DNI SIE NIE RUSZA????????????

Polecane posty

Gość kambo

Zaczynam się poważnie bać, jestem w 20tc i od kilku dni chyba wogóle nie czuję ruchów dziecka :( :(

Gość to siedź dalej na kafeterii
kafeteria wpływa pozytywnie na ruchy dziecka... a wogóle to wywołuje poród... to najlepszy sposób na orgazm i przygotowanie obiadu dla męża...

Gość ja nie wiem dlaczego
ale może zapytaj lekarza?

Gość kambo
aleś ty mądra achhh

Gość głupia babo
a skad my mamy wiedziec dlaczego??? idz do lekarza zamiast tu głupoty pisac

kambo w 20 tyg to prawda powinnas juz regularnie czuc malenstwo a kiedy mialas ost usg?kiedy masz nastepne? moze jestes zajeta czym innym wtedy kiedy sie rusza albo siedzisz w takich pozycjach ze trudniej ruchy wyczuc??? ale sama najlepiej wiesz co czulas wczesniej,wiec jesli sie obawiasz moze lepiej zadzwon do lekarza zapytaj a jesli on stwierdzi ze to konieczne umowi ci na wizyte. chyba nic wiecej nie moge ci doradzic.

Gość kambo
LEKARZ JEST NA URLOPIE :(

to idz do innego, zadzwon gdzies matrwisz sie a nie spytasz specjalisty - glupota

Gość głupia babo
a nie ma innego w polsce tylko ten urlopowany?

Gość koniecznie do lekarza..
jesli twój jest na urlopie to pędź do szpitala. Może być tak że maluch się rusza kiedy np spisz i dlatego nie czujesz ale trzeba to koniecznie sprawdzić

Gość kambo
9 LUTY - usg będę miała za tydzień w poniedziałek. Gin jest na urlopie a ja mam tylko jego numer domowy. Czasami jak sie skule np. ogladajac tv czuje kopniecia a jak sie wyprostuje juz jest spokój. W nocy tylko chwile czulam ruchy. Wcześniej bylo bardziej ruchliwe nie wiem dlaczego tak :( nie moge doczekać sie wizyty.

Gość głupia babo
głupota to bardzo bardzo bardzo delikatnie powiedziane w gre wchodzi zycie jej dziecka a ona pyta sie na kafe zamiast szukac lekarza

Gość kafeteria prawdę ci powie

Rzeczywiscie, jesli jestes duzo w ruchu, dziecko wowczas spi kolysane twoim chodzeniem.Poza tym, jest jeszcze na tyle male, ze mozesz ruchow nie czuc regularnie (ja w 20 tyg.dopiero zaczynalam czuc). Dopiero od ok.30 tyg. lekarze zalecaja kontrolowanie i liczenie ruchow, bo do tego czasu roznie z tym jest. Napij sie lodowatej wody, zjedz cos slodkiego, poloz sie i czuwaj, powinnas cos poczuc. :)

jejku dziewczyny przstancie po kims jezdzic. kambo wiec czulas ruchy chwile ale czulas dziecko wciaz ma duzo miejsca w brzuchu wiec nie zawsze kazdy ruch odczujesz...a moze byc jak napisala poprzedniczka ze podczas snu albo innych czynnosci kiedy nie jestes w stanie tego wyczuc,jesli bardzo sie martwisz jedz do szpitala tam przyjma cie albo dadza namiary ginekologa.

Gość kambo
SKORPIONKA, 9 LUTY - dzieki za dobre słowo, mało kogo tu na to stać. Na razie zrobie jak pisze Skorpionka - zjem coś lub wypije i ide się położyć.