Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

jestem w szoku świecące buty lol

Polecane posty

Gość Siedemnastoletnia.
OMG, ile cm ma ten obcas? ? ? :O Kojarzą mi się z Evą Longorią. :)

Gość i tak i nie
takie dziwkarskie te buty...

Gość 7868
a nie jest przypadkiem tak, że wszystko co białe świeci w ultrafiolecie? np. czasem widać panienkom biały, świecący stanik pod innego koloru bluzką :)

Gość zaraz w nocnym
w jakimkolwiek klubie..? ja (i w tych z selekcją) widywałam jeszcze bardziej "oryginalne".. :) to fakt, wszystko białe świeci w ultrafiolecie :)

o matko:D:O:O! co to jest? bo butem bym tego nigdy nie nazwała. i jeszcze o jest niby warte ponad 200 zł! LOOOL!

otóż wychodzimy droga rosalindo. i powiem, że wiem, że platformy kosztują dosyc sporo (no nie licząc z deichmana:D), ale za takie gó*no nie dałaby złamanego grosza!

Gość o fuj
pewnie,że gówno i to przez duże G!

Gość ja mam takie same
tylko ze zółte :D:d

ROSALINDA PACZEKO---bywam w nocnych klubach:P:P raczej śmieszy mnie: 1.cena tych butów i słowo eleganckie:P:P:P 2.że która mnie rozbawiła to to że ktoś sprzedaje świecące buty. prosty chwyt marketingowy bo jak ktoś zauważył chyba wszystko co białe świeci uv. 3. tandeciarstwo (ale to już może kwestia gustu:P) a o gustach się nie dyskutuje. niech każdy nosi co chce:P:P nawet jeśli ma wyglądać jak choinka:P:P

ROSALINDA PACZEKO--- owszem bywam w nocnych klubach (nie mylić z dyskotekami:P:P) raczej śmieszy mnie: 1.ich cena i słowo eleganckie:P:P:P:P 2.to że ktoś wpadł na pomysł sprzedaży świecących butów. świetny chwyt marketingowy bo jak ktoś zauważył wszystko co białe świeci w uv. 3.tandeciarstwo (ale to już chyba kwestia gustu:P:P) a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje:) niech każdy nosi co chce choć by miał świecić się jak choinka (choć chyba moja choinka mniej świeci i na na fioletowo:P:P:P lol)

ROSALINDA PACZEKO--- lateks i kajdany w sex shopach są do sypialni przynajmniej w moim rozumieniu. i to mnie nie gorszy różni ludzie maja rożne potrzeby. zresztą te buty co pokazała tez mnie nie gorszą ale śmieszą. co do tancerek nie bywam w klubach ze striptizem a jak zauważyłaś w innych (w pl) nie ma tancerek są ludzie tańczący a tam są różne buty od adidków białych kozaczków po eleganckie szpilki.

no faktycznie bardzo ladne te buty :D hyhy ;) kupie sobie takie na ...love parade w przyszlym roku :D :D ;)

Zawsze, kiedy widzę dziewczynę w takich butach, zastanawiam się, jak udaje jej się w nich chodzić. Ja raz w życiu przymierzałam podobne, z czystej ciekawości, i chyba bym się w nich zabiła, gdybym miała je założyć... A co dopiero taniec w klubie i to jeszcze w klapkach...