Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaaaa

ile razy w ciagu dnia spią wasze dzieci

Polecane posty

Gość alkaaaa

Mój syn ma 9 miesiecy i spi 2 razy , przesypiajac cała noc. Ostatnio wierci sie i marudzi przy zasypianiu w dzien. Moze powinien spac juz tylko raz dziennie. Wiem ze kazde dzieco jest inne. Ale ciekawa jestem jak sprawa wyglada u was.

Gość mama poltorarocznej dzidzi
Witaj. Moja corcia odkad skonczyla 8 miesiecy spi tylko raz dziennie. Trwa to od 1godz do 2, przewaznie zasypia tak okolo 13tej. Spi cala noc, z wieczora kladziemy ja o 21ej a wstaje tak okolo 10tej rano. Ale tak jak juz wspomnialas, kazde dziecko jest inne.

Moja śpi 2 razy dziennie po 1-2 godz, a w nocy od 20 do 6-7mej. ma półtora roku.:) pozdrawiam

Zasypia około 20-21 i śpi tak do 8 rano. W ciągu dnia śpi raz tak około 13 i śpi 2-3h. Czasem muszę ją wybudzać, bo potrafi przespać 5h, a potem nie chce spać w nocy.

moj ma prawie 17 mies i od niedawna spi tylko raz dzinnie wstaje przed 8 , drzemke ma kolo 11-12 i tak spi 1,5 godz czasami 2 :) na noc spac idzie nie pozniej niz 20-ta pamietam ze do 14 mies mial 2 drzemki i na noc chodzil jeszcze szybciej spac :) ja to mialam dobrze :-P

Gość bbbbbbbbbbbbbb
oj dobrze dobrze miałas

a moj ma 8 miesiecy, i spi tak 4 razy w dzien, po godzine, dwie i przesypia cala noc ;) a zasypia w dzien srednio po dwoch godziach zabawy ;)