Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chodź tu do mnie

Chyba mam doła.

Polecane posty

Kurczę, a już trochę zapomniałam jak to jest ;) Otóż dzisiaj pierwszy raz przekroczyłam progi mojej nowej szkoły - liceum ogólnokształcącego. Niestety wrażenia nie są zbyt pozytywne. Moja nowa klasa jak na razie wydaje się niezbyt sympatyczna - stanowią ją w większości dziewczęta (jest ich 20 :( ) i tylko trzech chłopaków. Nie wiem, jak będą się układać nasze relacje, ale na razie nie jest ciekawie. Ostatnio też przykro mi jest z powodu moich przyjaciółek. Obie związały się z chłopakami i w ogóle już się mną nie interesują. Spędzają z nimi każdą wolną chwilę. Nie mam już nawet z kim iść na imprezę, czy wyskoczyć na zakupy.

Gość oto zwierzenia 12 latki
:o

dziewczyno nie pisz glupot.16 lat to juz prawie dorosla osoba.ja mam 34 lata a czasami mam wrazenie ze z nastolatkami pogadam lepiej niz z doroslymito znaczy z dziestkami....

tak to czasami jest w zyciu ze sie ma dola.obojetnie ile sie ma lat i czy ma sie kolo siebie mnosto przyjaciol czy nie.a nowa szkola to nowy rozdzial.nic dziwnego ze ma sie watpliwosci.....co do pewnych rzeczy.

Gość spokojnie trochę cierpliwości
nie zrażaj sie tak szybko, ułoży się wszystko jak należy, będzie ok. W nowej klasie znajdziesz "bratnią duszę". Rozejrzyj się trochę.

Dzięki za ciepłe słowa. Ale tak właśnie mi też przykro z powodu tej sytuacji z przyjaciółkami. Zawsze wszędzie razem, na dobre i złe, a teraz? A teraz zostałam sama :(

Gość spokojnie trochę cierpliwości
tak już jest. Koleżanki chcą nowych znajomości. Ale nie odbieraj tego zbyt źle. Nowe środowisko, nowi ludzie, zwykła kolej rzeczy. Myślę, że będzie dobrze. I pamiętaj: nie ma potrzeby robić wyrzutów byłym koleżankom. Przekonałaś się jakie one są i wystarczy.

Chodź tu do mnie-----> ja tez jestem w nowej szkole, nowej klasie, nie wiem jak potoczą sie moje dalsze losy, czy klasa mnie bedzie lubic.. bardzo sie boje:( juz jutro sie przekonamy. co do przyjaciolek to tez myslalam ze jae mam i niby mam ale one tez zyja w innym swiecie niz ja.. sa w innych kregach, moja prawdziwa przyjaciolka od serca kilka lat temu sie przeprowadzila do innego miasta i choc widujemy sie czasem to bardzo mi jej brak, kiedys to bylo inaczej, wszystko robilysmy razem... ah, gdzie te czasy! trzymam za ciebie kciuki, zeby udalo ci sie znalezc bratnią duszę... powodzenia;* wszystko bedzie ok;*

babe27-ja też trzymam kciuki, żebyś odnalazła się w nowym środowisku. No myślę, że wszystko okaże się w ciągu tego tygodnia. Nie robię koleżankom wyrzutów, ale cholernie się denerwuję, że jestem teraz sama w domu, siedzę na forum i opycham się czekoladą zamiast się bawić - bo przecież dzisiaj moje urodziny :(

ojej! no to wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, dobrych ocen, duuuzo przyjaciol i chłopaków,zdrowia i dobrego humoru! życzę ja w imienu calej kafeterii:) ja tez wolalabym wyjsc z kumpelami, nie siedze calymi dniami w domu bo mam swoj swiat jeszcze w domu na wsi i obowiązki..ale czuje sie samotna i duzo kolezanek tak naprawde mnie wkurza swoim dziwnym zachowaniem, nie mam tolerancji do ich glupich min, wybryków, piskliwego smiechu i wydaje mi sie ze jak ide z nimi przez miasto to ludzie sie z nas napierdalają..:( mam raczej na mysli jedna konkretną, moja przyjaciolka ta najlepsza taka nie jest..