Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guggggaaaaaa

boli strassszniu

Polecane posty

Gość guggggaaaaaa

sluchajcie mam straszny problem, od jakiegos czasu probujemy z chlopakiem by do czegos doszlo , wszytsko jest fajnie do momentu kiedy on probuje we mnie wejsc , boli strasznie- wchodzi koniuszek ale potem ja go odpycham bo strasznie boli i czuje jak by on mnie tam rozrywal, o co chodzi ?:(:(:( obydwoje sie stresujemy juz :( co jest ze mna nie tak ?? zaznacze ze jestem zawsze podniecona i tego chce , wiec co jest grane?? :(:(:( wiec wychodzi na to ze nadal jestem dziewicą bo do pewlnego wejscia nigdy nie doszlo , mimo prob nastu

Gość ja jestem klamca
widzisz ?? a my musimy to przezywac czesto , szczegolnie po slubie:O i udawac ze nam sie podoba i ze jestesmy w 7 niebie...

Gość aaabeeecee
Wszystkie się różnimy i różnie przebiega ten pierwszy "pełny" stosunek. Wszystko zależy od tego, jak masz zbudowaną błonę dziewiczą. Ja np nie miałam nawet minimalnego krwawienia (ani bólu) przy pierwszym razie, ale znam przypadki, kiedy bolało bardzo i krwawienie było bardzo duże. Powiedz czy np używałaś kiedys tamponów? Jesli z umieszczeniem tamponu tez masz problem, to powinnaś iść do ginekologa i opowiedzieć mu o tym. Gin powinien bezboleśnie naciąć Ci błone dziewiczą tak, żeby nie było kłopotów z tamponami czy stosunkiem. Poza tym żeby nie bolało powinnaś być odprężona, zrelaksowana i po porządnej grze wstępnej. Jak się stresujesz i myslisz że będzie bolało to jestes spięta, masz ściśnięte mięśnie pochwy więc odczuwasz ból. Spróbujcie jeszcze raz na spokojnie, użyjcie żelu nawilżającego np durexa ...Pozdrawiam

hej. dziewice poczatkowo odczówają ból-to normalne kazda z nas juz to przeszla. zmuś się i przerwij błonę bo bedziesz dziewica do śmierci. ODWAGI KOBIETO. POTEM ZOBACZYSZ BEDZIESZ CHCIALA JESZCZE I JESZCZE ABY FACET CIE GRZMOCIL...

Gość funghi
hmm moze to problemy z nawilzeniem?? to ze jestes podniecona nie oznacza odpowiedniego nawilzenie!! a jak nie to zwyczajnie jestes mocno zacisnieta :) ja moj pierwszy raz jakos przezylam ale do okolo 6 stosunkow...krwawilam :D

Gość karolina 20007777
to jest normalne dziewice sa poprostu ciasne gdy milaam swoj pierwszy raz chlopak podczas strosunku odrwacal moja uwage od bolu nop gryzac delikatnie moje ucho lub calujac po piersiach laskoczac po stopach itp popros o to samo swojego faceta albo upij sie to naparwde najlepsze rozwiaanie powodzenia