Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciachownica

POLICJANCI - jacy są w łóżku?

Polecane posty

Gość Ciachownica

Co sądziecie o policjantach? Czy któraś z Pań miała jakąś przygodę erotyczną z mundurowym? Jak wrażenia? Pozdrawiam

powiem Ci tak:) nie wiem jak inni ale ja sypiałam z jednym....miał nieziemską \"pałkę\" i był całkiem nie zły w łóżku!!! miał przedziwne ale rozsądne pomysły. Nigdy się z nim nie nudziłam;)

Gość martynka22
a ja upawiałam scat z policjantem służby ruchu drogowego. Było nieziemsko:)

Gość a to nie wiedzialam
ze osobowosc seksualna jest scisle powiazana z zawodem wykonywanym do tej pory myslalam ze to indywidualna sprawa kto jaki jest :o

Gość ja mialam
Mialam raz przygode z policjantem i musze powiedziec nic ciekawego, myslal tylko o sobie, taki szybki numerek jemu bylo podobno super ale ja nie dziekuje i nigdy wiecej. Chociaz chcialam mu dac jeszcze jedna szanse zeby sie wykazal ale jednak to nie to. Moze ja mialam tego pecha. A jego "palka" nic specjalnego

ja mialam podobne doswiadczenie jak moja przedmowczyni ...to bylo jakis czas temu ...bzykal srednio a potem nie moglam sie odgonic od niego i jego esemesow....

Gość spokojnie gdyż dostaję
spastycznych skurczy mięśni ze śmiechu. i będę mieć deskę zamiast brzucha.

Gość poważna inaczej
policjanci w łóżku są nudni. za bardzo trzymają się przepisów i zasłaniają paragrafami.

Gość bo ja nie wiem
co za idiotyczne pytanie, równie dobrze można zapytać jacy są górnicy czy spawacze? Co ma do tego zawód wykonywany?

Gość hydraulik_
a my jako grupa zawodowa jestesmy szczegolnie dobrzy w tych sprawach :)

Gość 4563278
Jacy są w lóżku policjanci???Odpowiem Ci,bo znam to z autopsji;)) Miałam i mam jednego policjanta w swoim lóżku-mojego męża,i jedno co napisze to...jest wspaniale:)Jest czuły,delikatny (no chyba,ze oboje chcemy poszaleć to nie mamy oporów;)),ale to wychodzi z obu stron,a nie dlatego,ze on tak chce..Jest kochającym mężczyzną..Jest nam super.Prawie 10 lat razem to tez spory wynik,wiec wypowiedzieć się w tym temacie mogę z powodzeniem:)

Gość agnys46
Najczęściej są pijani i z miękkimi prąciami dlatego mam kochanka.

Gość Anetka minetka
I do tego są niezdzcydowani. Wchodzi do sypialni i nie wie czy ma lać walić czy puszczaś gazy?

Gość calineczka1985
a ja powiem tylko tyle, znam paru policjantow i tych patu ma zony, a te zony maja z nimi prze-je-bane a czemu, bo policjanci to najwieksi kur-wia - rze jakich znam ;-) co dyzur inna panna , tak to juz z nimi jest a wdomach tacy grzeczni ulozeni i kochani ;-) pozdfrawiam zony policjantow!!

Gość Calineczkaktorys cie pewnie
w doope kopnal,co???he he

Gość do calineczki
chyba troche namotalas..Bo pierw piszesz,ze tych co znasz to zony maja w domu przejebane,a kilka wyrazow pozniej,ze w domu sa grzeczni i ulozeni..Jak juz jestes rozgoryczona,ze cie ktorys nie chcial i chcesz napieprzac to chociaz trzymaj sie jednej wersji:)Pozdr

Gość calineczka1985
maja przeje....bane pod tym wzgledem ze on ru..cha wszystko co chce a w domku taki grzeczny i "wierny" co za tempota niedomyslna siedzi na tym kafe!!

Gość do calineczki
jak dajesz dupy na prawo i lewo to sie wypowiadaj-nikt ci nie broni..ale juz nie rob z siebie takiej wszechwiedzacej,ty zasrana inteligentko!

Gość jedno slowo do calineczki
Wez sie doksztalc,nieuku,bo z ortografia u ciebie to jakas MASAKRA!addio

Gość Drzewko5
W Wieliczce sa niscy policjanci, wiedza ponizej krytyki.To samo w Gdowie, sa tam niscy policjanci, smieja sie z nich ze sa podobni do pieskow preriowych. Wymogi w policji wzrost minimum 180 cm. Co to ma byc, zaden bandzior nie boi sie niskiego policjanta.Ja zmienilam opinie o policji gdy sie dowiedzialam jak policjanci posuwali nieletnie dziewczyny, byla taka afera kilka lat temu, naglasniala ja telewizja polska. W Wieliczce pracuje do dzisiaj Rafal Drag ktory wyzywa tam kobiety od kurw.

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji