Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złośniczka_85

Ci co działają wam na nerwy?

Polecane posty

Gość Złośniczka_85

Hej wczystkim, czy wy też macie tak ,ze jest jedna osoba na tej ziemi ktora na was tak działa ze dostajecie bialej goraczki i gdy slyszycie tej osoby głos albo wogole jej sam byt to juz was skreca. Dawniej mi sie wydawalo ze potrafie wszystkich tolerowac. Ale poprostu jest jedna taka osoba ,ktorej pobyt blisko mnie zle wplywa pozniej na otoczenia. To Dziewczyna mojego męza brata. Jest tak mało ogarnieta, tak glupiutka,ze sie ludziom slabo robi. Oczywscie wiekszosc ja uwielbia, zwlaszcza tesciowa, bo sie jej słucha, kazde slowo ktore powie , to ona przytakuje. taka typowa "gąska". Gdy ja widze, i przebywam w jej towarzystwie to moge pozniej godzinami prawic monologi na jej temat.Opowiadac jaka to ona jest calymi dniami jak sie nakrece hihi To dziwne ale nikt na mnie jeszcze tak nie działał hahah ^.^

Gość Złośniczka_85
no pisac pisac... ^.^ z miła chęcia poczytam, czy sa jeszcze tacy Ludzie jak Sylwia :-)

Gość pokazać wszystkim
Tak mój sąsiad działa na mnie jak płachta na byka !

Gość Złośniczka_85
oo to nie jestem sama hehe, Boze dziewczyno ile ja bym dala zeby jej nie widziec hehe. Jak tak pomysle o niej to, taka nakrecona jestem. A z czym ten sąsiad cie tak wkurza?

Gość hgfdddf
olej ją :)

Gość pokazać wszystkim
Spytaj czym nie ? Uważa się za naj naj naj .. nienawidzę narcyzów , sam jego głos i jego dzień dobry doprowadza mnie do szału 😠 po za tym jak patrzy mi na dekolt już go nienawidzę 😠 obleśnie dziadostwo !

Gość Złośniczka_85
hehe to są nastepne. Powiem Ci ze gdyby latwo bylo tak kogos olac kogo widzisz prawie codziennie w domu, na dodatek go slyszy.. to az sie gotujesz hehe Nieda sie:-) Nienawidze, głupoty, bezmyslnosci, bycia takim"nijakim",wiecznie coś, ciagle "chora", ciagle ja cos boli,to nie, tamto nie. Taki nieudacznik zyciowy ...:-]

Gość pokazać wszystkim
BMI - też mnie wku...!!!! Daruj nie mam takiego poczucia humoru 😠

Gość hgfdddf
zacznij myslec o niej poztywnie, z milością... :)

Gość BMI kocham Cię
😘

Gość Złośniczka_85
a wuerz, próbowałam nie raz, nawet zaproponowałam jej wspolny wypad na zakupy. Na poczatku wydawal sie sympatyczna, pózniej okazała sie "mrukiem". Ani sie nie odezwie, ani nic taki tłuman zyciowy. Odmówiła wyjscia bo cos tam... Probowalam sie do niej przekonac :-) Nieda sie. Jest tak wkur...wiająca samym swoim zachowaniem, minami, głupotą. Aż sie żal robi. Najgorsze jest to ze kiedy ma problem do ciebie to , nic ci w oczy nie powie tylko tłyman będzie sie usmiechał a pozniej donosi meza bratu, bo cos tam... i sa całe cyrki ...

Gość bądź dla niej dobra
kochaj ją miłością bliźniego...

Gość Złośniczka_85
Yhyyyy, moja milosc jest tak wielka do niej ze przy pierwszej leprzej okazji szczeliła bym ja w "pysk" :-) Tylko niechce sie znizac... hihi. Poprostu dziewczyna stwarza takie chore sytuacje, ze przez to jej nienawidze. Chociarz w sumie hm.... Jest mi obojętna. Ci by sie z nia niedzialo to mi wisi. Bo gdybym jej nie lubila albo jej nienawidzila, to jest to jakies uczucie, negatywne albo pozytywne. A obojetnosc jest najgorsza.

Gość celem życia jest miłość
kochaj ją i wybacz jej, a wtedy poczujesz sie lepiej ;)

Gość Złośniczka_85
eee to ja chyba wole nie zaznac milosci jak mam ja pokochac hehe a Ty tak wszystkich kochasz ?? :-)

Gość celem życia jest miłość
tak. zycie wtedy jest łatwiejsze. spróbuj kiedyś ;)

Gość Złośniczka_85
kocham jedna soboe i jedna wystarczy :-) Dwa grzybki w barszczu to za duzo. A jaj sie nie da nawet lubic hmmm

Gość pokazać wszystkim
złosniczka --> moja bratowa to taki debil i dzik z lasu że szkoda mi słów :O Ja jej wybaczyłam ;) głupotę i prostactwo ;) całe szczęście sie mnie boi to nie podskakuje :D ps. Tylko raz jedyny pozwoliła sobie ze mną zadrzeć i po 2 tygodniach przyjechała i przeprosiła tak ją zjechałam hahahaha

Gość Złośniczka_85
chyba przy pierwszej leprzej sytuacji ktora ona spowoju to ją tak zrabie ze nauczy sie myslenia na nowo.

Gość Złośniczka_85
pokazac wszystkim ---> powiedz mi skad sie biora tacy ludzie hmmmmm :>

Gość pokazać wszystkim
Nie wiem :O Zdaje sobie jednak sprawę , że ja tez mogę na kogoś tak działać to jakaś zła energia . Co zaś do głupoty i prostactwa to niestety nie wiem :O Miała ciężkie dzieciństwo to fakt i to widać na kilometr :D

Gość pokazać wszystkim
mi zajęło 20 lat by ustawić sobie rodzinkę i teraz mam spokój hahaha

Gość Złośniczka_85
ooo cholera kawał czasu. Moj staz to 2 lata wiec jeszcze mam 18 haha najzwyzszy czas zaczac pracowac, bo pozniej too bedzie tragedia

Gość kolezanka z pracy
starsza o prawie 40 lat .... brrrrrr zawsze najmądrzejsza a wygląda jak żaba, zero podejscia do ludzi , ale to matka szefowej........

Gość kolezanka w cudzysłwoiu
oczywiscie

Gość Złośniczka_85
powiadasz starsza o 40 lat? hmmm to musi byc niezła laska heheh ^.^ A czym tak ona dziala na ciebie ze sie gotujesz?

Gość trudka
pokazac wszystkim -kurcze jak Ci sie to udało?? ja rodzinki meza tak nienawidze ,ze juz mam wrzody i nerwice i kuzwa nie wyrabiam!

Gość 88888u
złośniczka, ale z tego co widze, to to Ty jestes wredna i złośliwa?co ona ci takiego zrobiła??ze nazywasz, ja głupia bezmyślna i nieudacznikiem, zyciowym.Moze jej takie zycie odpowiada, nie kazdy musi robic kariere, moze ma inne cele w zyciu..np. wychowywanie dzieci..mąz itd...nie kazda laska musi miec parcie na szkło!! Moim zdaniem, czepiasz sie jej bez powodu(lub jest ładniejsza od Ciebie)..i masz kompleksy.Daj dziewczynie spokoj..Bo z tego co piszesz, to wychodzi, ze ona jest ta "pokrzywdzona",.a Ty ta wredna! Ja natmiast gardze wrednymi osobami!!jak ty!!

Gość 88888u
, tak glupiutka(po czym wnosiszz-dowody głupoty poprosze),ze sie ludziom slabo robi. Oczywscie wiekszosc ja uwielbia(widocznie jednak jej zazdroscisz, skroo piszesz z przekasem ze wiekszosc ja uwielbia,widocznie jest fajna), zwlaszcza tesciowa, bo sie jej słucha, kazde slowo ktore powie , to ona przytakuje. taka typowa "gąska(moze nie jest gaska, tylko jest skromna i pookorna i ma taki charakter i jej z tym dobrze..a nie jest wredna , zadufana w sobie krzykaczka, złosnica jak Ty). Gdy ja widze, i przebywam w jej towarzystwie to moge pozniej godzinami prawic monologi na jej temat(obgadujesz, ja,to o Tobie zle świadczu, ze ejstes plotkara, obgadywaczka).Opowiadac jaka to ona jest calymi dniami jak sie nakrece hihi To dziwne ale nikt na mnie jeszcze tak nie działał hahah ^.