Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złośniczka_85

Ci co działają wam na nerwy?

Polecane posty

Gość pokazać wszystkim
jak mi sie to udało nie wiem zaczęłam w przedszkolu a dalej samo poszło hahahah , nie mam 40 lat a i tak wszyscy sie mnie boja w rodzince , moje spojrzenie mówi więcej niż tysiąc słów hahahah... Nawet o tym , że bratowa jest w ciąży dowiedziałam sie ostatnia bo bali sie jak zareaguj je :D A co sobie bede hahahah...

Gość frfrfrfrfrfr
zatkało kakao?wrednych bab?

Gość frfrfrfrfrfr
pokazac wszystkim..skoro sie ciebie boja znaczy zes wreddna czarownica i tyl..nie masz sie czym chwali!!

Gość frfrfrfrfrfr
zlosniczka poprosze o konretne argumenty dlaczego ta niby Twoja bratowa taka głupia!!!

Gość frfrfrfrfrfr
heheheh hahaha nie masz nawet argunetnow!!

Gość Złośniczka_85
Witam ponownie:-) Niebyło, mnie bo mam takze inne zajecia a nie kafeterie , zagladam tu czasem:-) Wymienic ci pare powodow dla ktorych nie da sie jej zniesc -niema własnego zdania( to nie znaczy o pokornosci tylko o glupocie) -facet ją zdradza i jej to powiedział (a ona tempa masa ciagle mu wybacza) :-) -prosze nie mow mi ze ma dobre serce haha to chyba juz o czyms swiadczy. Nie mowie o zadnym parciu na szklo, ani o tym ze jest Cicha... Znam duzo osob ktore sie zabardzo w tlumie nie wychylaja, ale cos osiagneli. A ona opocz tego ze studiuje i w zyciu sama nie zarobila sobie na buty bo nie potrafi. No nic wiecej nie robi :-) Jesli sadzisz ze to ja jestem czarownica to ok... :-) Masz wygorowany swiatopoglad. Majac 24 lata chyba ktos potrafi zrobic kolo siebie, zarobic troche grosza i sie jakos wykazac:-)

Gość Złośniczka_85
A jesli dla dziewczyny w tym wieku najwiekszym problemem jest to ze jej pies dostal cieczke i ma teraz przewalony wrzesien bo musi jechac z nim do weterynarz , to prosze cie hahah az sie usmiech pcha na usta :-D

Gość dziamdzialinska
moja tesciowa to klon jakiegos mutanta dreczyciela sadysty na wielka skale. pozdrowienia dla tesciowych.

Gość Złośniczka_85
ale to chyba ze wszystkimi tesciowymi tak jest w obie strony. Moja sie za wiele nie udziela bo wie ze i tak niema wplyu na to co mowi. jedynie moze podjudzic czasem mojego meza , ale on jej nie slucha bo wie ze starsza kobiecina glupoty gada . Co prawda male zatargi byly.

Gość a ja proponuję Ci pouczyć
się trochę ortografii niż obgadywać innych ;)

Gość kijanka mała
chyba naprawdę musi być ładniejsza od Ciebie, zazdrość przemawia ;)

Gość Złośniczka_85
powiem ci ze tyle ortografii mi styka :-) Chleba przez to mi nie braknie, ale ty dziecko idz spac bo od jutra szkoła sie zaczyna. Pewnie juz do gimnazjum idziesz haha ^.^

Gość aalliah
Wtam!!! Działają mi na nerwy dziewczyny które w jakis sposób chcą sie zblizyc do mojego mezczyzny. Szczególnie jego była, która i tak nie ma juz zadnych szans. Meczy mnie to troche, choc mój facet zapewnia mnie ze jestem tą jedyną. Sama ze sobą czase walcze, zeby pozbyc sie mysli o byłej...i o tych innych...

Gość no to żeś błysnęła
gratulacje

Gość do głupiej złosniczki
złosniczka, ale zes pusta i głupia..zazdroscisz juz wiem,czego ze soboe dziewczyna dziennie studiuje..hehehe a Ty pewnie w ogole nie studiowałas, albo tylko zaocznie..bo sie czepiasz, ze zarobic na siebie nie potrafi..a Ty co w Anglii na zmywaku od 19 roku zapieprzasz??wiec przemawia przez ciebie jak w nicku złosliwosc i zazdrosc!!Zreszta co cie czyjes zycie obchodzi..przezywasz ja i jej zycie bardziej niz swoje..Moze pochwal sie gdzie ty pracujesz, co robisz..jakie masz prolemy na głowie(ze ona ma psa juz zdazyłas rozniesc na cała wies)..Moze cos o sobie napiszesz?Taka swieta jestes heheh nie wierze