Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exstasy

KOGO wygonilibyście z tego forumi dlaczego.

Polecane posty

Gość pozdro cała kupa
wartościowych tam osób chyba odeszła , nie wiem jak dla mnie z obserwacji wynika żadkich zresztą że wahmidua, Emka ultra tylko zachowują poziom.Ale nie wiem o kimś kto ma 40 lat o kim mowa??

pozdro600... tam się zjeebało w momencie jakiejś dziwnej czystki. Teraz nie wiadomo typowy to typowy bo co chwila zabanowany, reaktywacja, in orange. Za cholerę nie wiadomo kogo czytać a kogo unikać :P

Gość Nowy myślałamże
jesteś młodszy :P

Gość gość
Emkus właśnie sie do 40-tki zbliża. Poza tym ze starej gwardii został jeszcze SNka, no i niestety Zly i Typowy też trzymali jakiś poziom.Ja osobiście nie moge odżałować Black Metala, praktycznie już nie zagląda:o:(

Gość gość
Przynudzałbyś 😴, nie gadaj.

Gość Nowy myślałamże
No właśnie Twoje poczucie humoru mnie zmyliło :P

Gość pozdro cała kupa
nie dziwie się że odchodzą skoro banda gimsrak zaatakowała.Porucznik też odchodzi więc teraz to już tylko gówna zostały:O:O

Gość 3984932
Głos na nowego, następne ścierwo które próbuje przełożyć krytykę swojej osoby na "popularność" :D Jesteś tylko pół kroku przed lubelakiem, prawie tak samo żałosny, nudny i wpierrdalasz się wszędzie byleby zaznaczyć swoją obecność :o..Ty, Matylda i Lublak...jesteście siebię warci :classic_cool: to nie był komplement 😭

Gość cipucznike porucznike
jeszcze czasem zagląda, ale skoro nie ma z kim prowadzić zormów no to bezsennu.Istnieje podejrzenie że wynieśli się gdzieś z xant na inne forum

Gość gość
Nie wiem, jak można odejść z f23:o Codziennie odpalam 2 stronki, kafeterie i f23 i jak jakaś nawiedzona odświeżam przynajmniej raz na godzine:o

Gość cipucznike porucznike
ja częściej tam zaglądałam teraz już nawet profilu nie mam.jeżeli już coś pisze to tylko na pomarańczowo

3984932... jesteś nie sprawiedliwy twierdząc że się wszędzie wpierdzielam. Czasami tu są tak typowo kobiece tematy że mi nie wypada, to raz, po drugie zwyczajnie nie mam o tym zielonego pojęcia.

Gość gość
Upadłeś na głowe, że sie tłumaczysz:D

Jak to przeczytałem postanowiłem skoczyć z dywanu na podłogę. Niestety przeżyłem ale w głowie widocznie mi się coś przestawiło, stąd może ten post :D

Gość gość
Owszem, jest równie prawdziwe;)

Gość szmateksie pozdro
wiadomoże sama sobie nakręcasz cała akcje:O:O

Tak też myślałem :-) 🖐️ Ps. Dobra informacja dla wycio.. :O jukena od października sam się wygonię z Kafeterii, bądź jak zapewne wolisz wykopę.

Gość 3984932
Ale f23 już dawno temu umarło, czasy reiniego, moralesa zasady,lukiera, sapera, szurasa...czy wielu wielu innych nie wrócą, została tylko legenda, którą żywią się idioci mając nadzieję zaistnieć, niestety ilość ich postów nigdy nie przełoży się na jakość, choćby sobie skóre z napleta zerwali to nie zostaną nigdy zapamiętani jako forumowe legendy. Dawniej, kiedy wchodziłem na forume nie wiedziałem który topik otwierać, bo w każdym było ciekawie, podszyw 1 klasa i dyskusje prowadzone na bardzo wysokim poziomie, w których nawet nie próbowałem prowadzić jakiejkolwiek dyskusji bo najzwyczajniej w świecie bałem się...:classic_cool: a teraz?...:O teraz nie warto tam nasrać bo nawet Wielki Fekal mija to siedlisko przegrańców szerokim łukiem :( -Nowy...czasami drażni mnie Twoja obecność, ale to chyba normalne, może zbyt ostro się wyraziłem...poza tym bardzo mi się podobało ścięcie z jukenem w którym obnażyłeś jego jednocyfrowe IQ -pozdro...Ty już i tak zostałaś na forume przetyrana więc dziwię Ci się, że jeszcze je odwiedzasz :classic_cool: ( chociaż powód z Twoim rzekomym moderowaniem jest absurdalny...chyba :classic_cool:), i ogólnie gówno mnie to interesuje :o a teraz idę wysmarować dupsko maściom na hemoroidy i wbijam słodko pod kołdrę :P a Wy dalej tarzajcie się w tym szambie i napinajcie do monitorów 🖐️

Gość gość
A czemu to? Chyba nawet z deka będzie mi szkoda.......no w morde, i ja to napisałam:o

Gość nowy a dlaczego
???

Gość gość
-pozdro...Ty już i tak zostałaś na forume przetyrana więc dziwię Ci się, że jeszcze je odwiedzasz Przetyrana? Przez kogo? Chyba tylko przez modka niszowy idioto:P

Gość Mnie także będzie
dziwnie bez Nowego. P.S. Darze Cię wirtualną sympatią :)