Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocie oczy ona

zapytanko to facetów

Polecane posty

Gość kocie oczy ona

Jak podchodzicie do sprawy randek. od czego zalezy czy zapraszacie dziewczyne na druga randke?

Gość pochuj
to zależy, czy na pierwszej randce połknęła wszystko grzecznie do końca

Gość wolność vs szybkośc
no cóż, ja do tej pory byłem na jednej randce i nie zaprosiłem dziewcyzny na drugą bo stwierdziłem, że nie czuję do niej nic, nie czuje żadnego euforycznego uczucia, w ogole sie wręcz męczyłem mimo, że obiektywnie była niebrzydka, gdybym poczuł takie przyjemne nieziemskie uczucie to bym ją zaprosił na kolejną randkę

Gość kocie oczy ona
a byliscie spieci na tekim pierwszym spotkaniu?? czy moze raczej wyluzowani??

Gość kocie oczy ona
panowie prosze wyjasniejcie mi wasze podejscie to randek :)

Gość kocie oczy ona
dlatego pytam wszystkich panow o ten temat, a nie tylko jednego

proponuje konto na fotce ze 30 randek i będziesz miała pełen przekrój facetów randek i zachowań... zresztą nie rozumiem Ciebie... jeśli ma się coś urodzić to się urodzi... i tyle w tym temacie... ;)

Gość kocie oczy ona
hehe w fotke sie nie bawie troche za stara jestem na taka zabawe

Gość wionio
Byłem na takiej randce przez neta dwa razy i w obydu przypadkach dziewczyny były bardzo zdenerwowane i to że randki były udane było moją zasługą. Ta pierwsza to powiew młodości ładnych pare lat temu bardzo uparta dziewczyna kilka razy się z nią spotkałem mimo że nie chciałem dałem się namówić - szczeniak byłem pierwsza dzewczyna. Druga dziewczyna bardzo fajna blondynka i chętnie bym się z nią zobaczył po raz drugi, ale z pewnych powodów nie mogłem wtedy;) generalnie ja mam tak ze o samą randke się potrafie zatroszczyć, ale dziewczyna musiała by mi dać znak że chce takiego spotkania. Jakieś zdenerwowanie potrafiłbym zrozumieć i rozładować na spotkaniu. A więc konkluzja - zdecydowanie z jej strony było by czynnikiem decydującym.

Gość kocie oczy ona
a mozesz mi napisac jak takie znaki wygladaja. ja jestem kobieta ale nawet jak zalezy mi na facecie to nie potafie mu tego okazac

Gość wionio
Powiem ci szczerze musi mi otwarcie powiedzieć, że może byśmy się spotkali drugi raz. Ja to bym odbierał na zasadzie, że albo się spodobałem albo nie. Musi się zadeklarować bo wg mnie kobieta sama sobie wybiera mężczyzne. Ja raczej nie pchałbym się na siłe gdyby dziewczyna zerwała ze mną kontakt tak podejrzewam. Odpuściłbym.

Gość kocie oczy ona
po czym poznajecie ze kobieta jest wami zainteresowana

Gość Liceum
kurwa, wróciło z wakacji :-\

Gość kocie oczy ona
oj zdziwisz sie liceum mam juz dawno za soba

Gość wionio
Albo chociażby odzywała się, zagadywała - nie wiem na gg, tlenie czy sms-em. wszystko jedno. Musiałbym widzieć, że chce trzymać kontakt, ale ja z reguły lubię jasne zasady i sytuacje, nie mam czasu na jakieś pierdoły, napewno nie próbowałbym się kobiecie na siłe narzucać.

Gość wionio
Dla mnie oznaką zainteresowania jest szukanie kontaktu, zazwyczaj to kobiety same proponowały mi spotkania, randki przyzwyczaiłem się do tego i sam bym napewno nie przejął inicjatywy w początkowym okresie znajomości. W przypadku znajomości netowych to dawałbym góra miesiąc a jesli kobieta by mi się migała przed realem zrywałbym kontakt.

Gość kocie oczy ona
ja chyba trafilam na bardzo podobnego facecika do ciebie. on chyba tez nie lubi sie narzucac i czeka az to ja zrobie pierwszy krok i dam jakis znak po pierwszym spotkaniu

Gość wionio
Na pewno jak ci na nim zależy to odezwij się do niego. Jesli się miło odezwie znaczy że jest szansa. Jeśli cię zignoruje to może być ciężko. Podejrzewam że może czekać na znak od ciebie. Pamiętaj że to kobieta wybiera sobie mężczyzne zazwyczaj i w początkowym okresie często musi przejąć inicjatywe.

Gość hejho
tacy faceci, co nie podejmują inicjatywy są po prostu niemęscy. ona ma się umówić, powiedzieć, zadzwonić, eeee.....

Gość hejho
jak facet chce sie umówić, to sie uwawia. wiadomo to nie od dzisiaj

Gość kocie oczy ona
ale ja juz sie do niego odezwalam i jest ok

Gość kocie oczy ona
Moze dzisiaj jakis pan chcialby sie wypowiedziec ;)