Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neustkoop

system

Polecane posty

Gość neustkoop

czy ma ktoś jakieś systemy do dużego lotka? Skąd wziąć? Ostatnio słyszałem, że będą częściej losowania i spodziewam się wielu kumulacji.

Gość 31sonia
no teraz losowania mają być 3 razy w tygodniu. pewnie i kumulacje będą częściej :D ja mam taki system że zawsze obstawiam te same numery (jeśli w ogóle można to nazwać systemem). dziadek miał kiedyś spis wszystkich losowań z iluśtam lat i je analizował. ale nic mu chyba nie wyszło z tego, bo nie wygrał :P ale nie zaszkodzi próbować

Gość mart-enka
hehe, system, jakby byl jakis system to wygrywaliby wszyscy :). a tak to tylko kwestia szczescia i niczego poza tym:P. statystycznie ponoc wiecej wygranych jest z chybil trafil niz konkretnych liczb:). ale swoja droga to super, ze zwiekszyli liczbe losowan, bedzie sie dzialo :)

Gość neustkoop
systemy pewnie są, tylko nikt nie chce się podzielić ;). Teraz kiedy są częstsze losowania jakoś ciągnie mnie do tego dużego lotka. Przeczesałem sieć w poszukiwaniach, ale nic konnkretnego nie znalazłem, albo znalazłem płatne - a to ciekawe, po co sprzedawać produkt znoszący złote jaja? Generalnie lipa. Trzeba jednak sobie odpuścić i jechać chybił-trafił.

Gość józek_ff
moi kumple z akademika napisali kiedyś program do generowania numerów dużego lotka, ale jak im wyszło, że komputer wygeneruje numery najbliższego losowania za 100 lat to się poddali hehehe :P:P:P ja grałem średnio raz na dwa tygodnie, ale teraz to będę musiał częściej, żeby wypadało co 4 losowanie tak jak kiedyś, nie?

Gość mart-enka
hehe ;)...watpie czy ludzie rzeczywiscie maja system i sie nim nie dzielil, chociaz z drugiej strony jak sie zastanowic skad a ci wszyscy ludzie jezdzacy leksusami po polsce to ...kto wie ;).

Gość neustkoop
Ci co mają leksusy to nie grają... he, he Dorobili się na czym innym (zapewne na polityce...) A my biedne szaraczki, mamy totalizator i trzy dni w tygodniu, żeby ich dogonić. Ale uda się, ja wierzę.

Gość k-sylwka
w internecie jest bardzo dużo programów które mają pomagać w typowaniu numerów dużego i multilotka, ale ja jakoś w nie nie wierzę, bo przecież jakby się sprawdzały, to by wszyscy wygrywali, nie? polegam tylko na mojej intuicji w typowaniu liczb i jak wiadomo - różnie bywa :) ale nie narzekam. a częstsze losowania motywują mnie trochę do częstszego grania ;)

Gość mamisynek
i tak najwiecej wygranych jest z chybil trafil, wiec po co wam systemy, z reszta wiekszosc tych systemow gwarantuja wygrana jakos tak po 300 latach gry, wiec najlepiej zdac sie na intuicje:)

Gość radzik44
ja gram bez systemu:) co mi sie przyśni to obstawiam hehe. choć facet mojej cioci przez 6 lat grał systemem i wygrał w tamtym roku 12 tys zł:) teraz losowania 3 razy w tygodniu-trzeba grac częściej bo i p-wo wygranej wieksze:D