Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewychowana synowa

nie mam obowiazku baic twoich dzieci,

Polecane posty

Gość nikt nie ma juz nic do
powiedzenia na ten jakze bardzo czasowy temat?

Gość chyba nieee

Gość muniekkkk
chciało się mieć dzieci, to proszę bardzo zapieprzajcie, nikomu łaski nie robicie jak własne dzieci wychowujecie. Co za wredne babska. narodzić i najlepiej jak kukułka komuś podrzucać.

Gość idioci
po prostu, czytać się nauczcie

Gość takmysleeeeee
no widać kto idiota jeżeli urodzi dzieci i nie umie się nimi zając tylko szuka darmowej niańki.

Gość wrrrrrrrrrrrr
najgorszym przestępstwem jest najeżdżanie na kogoś nawet nie przeczytawszy wcześniej istoty topiku,

Gość do dzieckaaaaaa
najgorszym przestepstwem jest zmuszanie kogoś do tego na co on nie ma ochoty i to nie leży w gestii zmuszanego. Także jak było w łóżku super to i niestety teraz bawić i opiekować się tym czym się samemu poczęło jest super.

Gość ja tezzzzzzzzz
ja tez zaczynam sie zastanawiac czy pare osob umie czytac, albo po prostu lecA W BAMBUKO , NO COZ

Gość wszedzie te
cholerne paski

kazdemu zle w jego sytuacji.Ja bym wiele dala aby moja tesciowa odczepila sie od mojej corki i nie chciala sie nia zajmowc. U mnie bowiem jest na odwrot - zabralaby mi ja z checia na caly tydzien i oddawala jedynie na weekend. Wykorzystujac fakt ze musze pracowac ;/ cala rodzina mojego meza jest tak - praca wazniejsza od rodziny. Nawet nie kasa (bo gowno maja) tylko jebany etos pracy ;/

Gość pozycz po
pozycz tej tesciowej na miesiac

Gość albo na dwa
tez pozycz

Gość bardzo mądre
chwilkaluzu a ponadto uważam że hasło które się promuje w narzeczeństwie że "...nie patrz na teściów nie znimi się żenisz......"jest znacznie przecenione niewiem czy najpierw nie powinno się teściów wybierać dopiero potem jak się dopasujecie to ewentualnie zainteresowac sie ich potomstwem

Gość koszmar
tesciowo ty stRY ROWERZE

Gość koszmar
TESCIOWO TY STARY ROWERZE

Gość ccholernie
cholernie to przykre ale ja tez nie utrzymuje kontaktow z tesciami od dobrych paru lat, i niec nie wskazuje na to zeby sie to zmienilo

Gość mama dziewczynek
Ja tez nie znosze mojej tesciowej dzieci wychowuje bez jej pomocy a jak juz musze to staram sie korzystac z jej pomocy najrzadziej jak sie da. Zreszta moja tesciowa to cholerna histeryczka która podwaza moj auturytet i mnie niemiłosiernie tym wku-rwia. Mówie cipie nie dawaj małej czekolady bo jeszcze nie zjadła obiadu a nim wróce z talerzem zupy mała juz zre czekoladki i jeszcze ta stara zdzira ja uczy chowac słodycze. dodam ze dziecko jest alergikiem i czesto po czekoladzie dostaje wysypki , świadu skóry i wymiotuje,wtedy ta stara cholera nad nia sie rozczula ale nie pomysli ze malec meczy sie tez z jej powodu.W zeszłym miesiacu pojechalismy do niej w odwiedziny- na wyrazne zadanie meza bo ja jechac nie chciałam. BABKA zadowolona zabrała corke na spacer, mówiłam zeby nie wracały poźno bo za chwile bedzie sie robic chłodno i jeszcze sie przeziebia to to suka wróciła wieczorem po 4 godzinach coreczka była zachwycona bo dostała lody i poszły gdzies do sasiedniej wsi do kolerzanki tesciowej, czuła babcia chciała sie wnusia pochwalic,? po powrocie mała dostała goraczki bo ja przewiało zmokła w trakcie burzy na okrase były jeszcze lody. Po powrocie do domu mieszkamy kilkanascie km.od niej to ja siedziałam przy chorym dziecku musiałam isc na opieke bo córeczka złapała zapalenie oskrzeli, Straciłam 200 zł premi a dodatkowo 100 wydałam na antybiotyki . A meczarni dziecka nie da sie wyliczyc no ale babunia pochwaliła sie wnuczka na wsi. Teraz nie pojade tam długo długo bo na sama mysl o tej babie robi mi sie niedobrze ja imprezka kosztowała 2 zeta na loda a mnie tgodniówke czysty zysk dla tej głupiej krowy.

Gość teściowa1
no to kurwa dawaj ten obiad o jednakowej porze, a nie leżysz do góry cipą a dziecku dopiero pod wieczór dajesz obiad.

Gość mama dziewczynek
pierdolisz o której mam obiad to moja sprawa do góry cipa nie lezałam mylko kurwa przyjezdzajac do tesciowej w odwiedziny musiałam ugotowac dzieciom obiad bo ona tego nie zrobiła. Gdy moja matka zaprasza mnie na obiad to go gotowac sobie nie musze bo jest oczywiste ze jak nas zaprasza na obiad to go dostaniemy a u tej dziwaczki nigdy nie wiadomo. Jakbym sie czuła zapraszajac gosci dla których mam tylko zamarzniete kotlety? Nawet sobie nie potrafie wyobrazić !Jak kogos zapraszam nawet ta krowe to nikt nie ma po co wchodzic do kuchni bo od tego zeby nakarmic gosci jest gospodyni. U mnie ona nigdy nie musiała sobie nawet kawy sama robic bo zawsze wiedziałam ze to mój obowiazek.

Gość wariatka stara........
ale to typowe dla takich mamusiek, tylko by sasiadki wiidzialy, a pozniej moze dziecko ,,za przeproszeniem odstawic,,,, i tyle babci kochanej, no chyba ze znowu komus sie pochwalic trzeba nie cierpie tego bo dzieciAK POzniej sie boi takiej ,,babuni,, a ona na sile caluje i przytula brrrrrrrrrrrr

Gość fgydyhkg
Te teściowa nie ma znaczenie o której matka podaje dziecku obiad jak mowi babce 0 słodyczy to ma być 0. ignorujac jej polecenie podważa autorytet brodzica ,tez unikałabym takiej babci.

Gość wariatka stara........
podpisuje sie pod ostatnim posstem obiema rekoma

Gość jubel
noooooooo kto jesce

Gość dzisnnawet
dzis nawet na Onecie tekst o tesciowej heheh, czemu o tesciach nie ma nc?? dla mnie to zagadka

Gość jestem znowuuuuuz
z wami

Gość nno zóz
to jest emat, ktory wymaga podejscia z dwoch stron, nie mozna po jednostronnym przeczytaniu informacji wypowiedziec sie w pełni sprawiedliwie. co nie zmienia faktu ze wszyscy reagujemy bardzo emocjonalnie i wtedy NASZE fakty sa tymi jedynymi

Gość ROR
"niewychowana synowa nie mam obowiązku bawić twoich dzieci. tak mi powiedziala moja tesciowa ! tak jakby bawila moje dziecko. wiec stwierdzam ze JA nie mam obowiazku zawozic mojego dziecka do niej. juz go pol roku nie widzial i nie zobaczy szybko. bedzie mowilo do nie PANI a nie BABCIA " no i co ulzylo Ci?;-) bedziesz ja szantzowac wnukiem? ;-)

Gość porąbało was czy co
a nie ma racji???????????? MA RACJE popieram ja i tyle