Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu ja taka nie jestem

Zazdroszcze niektórym kobietom, że....

Polecane posty

potrafia byc wyrachowane, potrafia byc z facetem bo maja przy nim wszytsko, bo sa z facetem bo jest im z nim dobrze a liczą ze uczucie przyjdzie z czasem. Ja taka nie jestem. Jestem romantyczką. Bez miłosci ani rusz.

i co?? jestem z facetem ktory nie potrafilby zarobić nawet na rodzine gdybysmy ewnwtualnie kiedyś milei sie pobrać.

Zawsze liczyla sie dla mnie tylko miłość, ale jak sie okazuje w życiu ona nie wszytsko przezwycięża:(

Ale to niewlasciwe forum - tu wszystkie tylko z milosci i nie ptarzą na kase, wygląd oraz pozycje spoleczna.... trafilas na pokrewne dusze :P

Gość a jaaaaaa
mam meza ktory mnie skrzywdzil i z ktorym nie mieszkam obecnie.Raz oddalabym za niego zycie a za chwile sama wbilabym mu noz w serce.Kierujac sie rozumem odeszlam.Mam teraz innego faceta ktory chce zalorzyc ze mna rodzine a ja niby bardzo chce a mysle o swoim mezu.No i mam dylemat i okropnie sie boje skrzywdzic jednego i drugiego.Dodam,ze moj maz jest za granica.To ja go zostawilam i wyjechalam a on chce mnie spowrotem.

watpie, bo obecnie praie każda dziewczyna woli byc z kimś kto zapewni im bezpieczenstwo finansowe i takim dziewczynom zazdroszcze w tym momencie ze i ja taka nie potrafie byc

a mnie czeka bieda ale z ukochanym czlowiekiem, jakież to romantyczne. Tylko ciekawe jak długo przetrwa taka miłość w tak ekstremalnych warunkach?

i kto na tym dobrze wychodzi?

Gość jfiv
jesli nie bedziesz mu wypominac, ze jest nieudacznikiem, ze powinien popatrzec na innych kolegow, zeby wzial sie do roboty, to moze byc dlugo. to sa bardzo przykre uwagi dla faceta, wiec jesli ci zalezy na nim, to mu tego nie mow.

A moje koleżanki? Ustawione jak to się mówi, szczęsliwe.Jakie to niesprawiedliwe.Czyli ktoś kto jest uczciwy i prawy wychodzi na tym beznadziejnie a ktos przebiegły i cwany ma życie jak w madrycie.

ale co ja mu mam mówić.Wybrałam sobie faceta ktory nie ma dobrego wykształcenia i który nie należy do tych pracowitych .Serce mi podpowiedzialo ze to ten jedyny i teraz cierpie w imię miłości.

Gość po prostu sa rózne gusta
uwazasz ze nie mozna sie zakochac romantycznie w zaradnym i wyksztalconym facecie ?

Mozna ale ja sie zakochałam w kimś zupełnie niezaradnym.I bardzo załuje ze ze mnie taka romantyczka i ze nie umie sie bronic przed ta miłością .Jakbym byla madra to moglabym być z kimś kto jest zaradny ale nie koniecznie jest miloscia mojego zycia.

Naprawde teraz uważam że czasami warto byc wyrachowaną suką, która wie jak osiągnąc swoj cel czasami nawet po trupach.

Gość po prostu sa rózne gusta
no to masz pecha

Gość jfiv
dlaczego od razu przebiegly i cwany? moze bardziej pozbawiony moralnosci, ktos kto nie ma skrupulow, ktos pozbawiony uczuc. jestem uczciwy a zarabiam (moze nie jakies kokosy), ale gdybym byl bardziej bezwzgledny, to na pewno mialbym wiecej. a mi jest dobrze z tym co mam niestety, wez tez pod uwage, ze niektorym lepiej sie wiedzie na starcie, bo maja bogatszych rodzicow. dostaja np mieszkania od nich, lub szczesliwie w spadku. ja musialem przez wiele lat pracowac na nie sam, kolega dostal po dziadkach. jestesmy w tym samym miejscu, po za tym, ze ja bylem zmuszony do dzialania i teraz moge miec tylko wiecej, on sobie lezal w mieszkanku i pewnie dalej tak bedzie. oczywiscie zycze mu, ze trafi mu sie w koncu jakas fajna kierownicza posada.

Gość jfiv
niemniej nie uwazam sie za jakiegos super zaradnego, na moje nieszczescie to zawsze praca mnie szukala, i przeraza mnie szukanie pracy samemu, bo nie umiem. wiec czasem i los pomaga, trzeba probowac tego i tamtego i nie bac sie. jestes romantyczka i marzy ci sie zaradny facet, niestety to sa bardziej twardziele i nie bardzo lubia miec przy sobie cieple romantyczki co na kazdym kroku wzruszja sie. myslisz, ze wytrzymalabys wszytkie biznesowe jego wyjazdy, nieobecnosci w domu i spotkania, na ktore nie moglabys chodzic? to sa ludzie oddani karierze. myslisz, ze on wytrzymalby twoje zale, ze ci go tak brakuje. jesli jestescie dalej romantykami, to nie patrzcie na innych tylko na to, co wam sprawia radosc. odrzuc cala zazdrosc.

Gość już znam szczęśliwą której
zazdroszczą. Wyszła za bogatego faceta, mają dziecko, mieszkanie, pieniądze, tylko męża nie ma w nocy bo chodzi pieprzyć się z kochanką :)

Gość a ja na bezpieczenstwo
finansowe nie patrze... Inny rodzaj bezpieczenstwa mnie interesuje ;) Fortuny sie mozna razem dorobic :P Zwracam uwage na to jakim jest czlowiekiem, jak sie odnosi do innych, do rodziny... Papierochy odpadaja ;) Milosc przeciez i tak kiedys minie. Nie wierze w nia ;)

Gość komiczne jaki ty nudny
jestes 💤 chyba płytka ci sie zacieła przy goleniu

Gość jeger
"W Państwa ręce, trafia szczególna pozycja, która w jasny i prosty sposób daje wskazówki jak wkroczyć na drogę ku sobie, do swojego wnętrza. Proces poznawania siebie to praca nad akceptacją i otwarciem się na każdą cząstkę składającą się na nasze indywidualne i niepowtarzalne JA. Na te aspekty nas samych, które są nam znane, lubiane i bliskie oraz te, których nie dażymy sympatią, od których odcinamy się i które stają się naszymi wewnętrznymi wrogami. Polecam więc książkę, w której znaleźć można praktyczne ćwiczenia umożliwiające samodzielną pracę nad sobą na drodze poznania i obdarzania siebie ciepłymi i przyjaznymi uczuciami. Miłej lektury!" - Kamila Anna Staszewska - terapeutka, Warszawa : http://porady-psychologa.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php Poznaj sekret, jak skutecznie rozwiązywać problemy i osiągać życiowe cele.

Gość to fakt fakt
to praweda takie baby maja w zyciu lepiej