Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam was

Gdyby niebylo facetow wasze poczucie wartosci wynosilo by zero !

Polecane posty

Gość mam was

dlatego tutaj jest najwiecej topicow!

Gość wow rox
nowosci niepowiedziales

Gość mam was
Nie jutro do szkoły a w pazdzierniku na studia wiem ze boli prawda

Gość nie zapomnij słownika
ortograficznego

Gość mam was
3/4 waszego zycia polega tylko na tym by wyrwac jak najlepszego faceta...gdy nie macie faceta to stekacie ze wasze zycie nie ma sensu itp, zero zainteresowan itd wazne " by miec faceta"....i co z tego ze teraz nienawidzisz facetow jak za pol roku jakis inny bedzie cie porabial... ciuchy, kosmetyki, diety wszystko by moc wybrac lepszego faceta :D

Gość a po co faceci pakują
szpanuja samochodami, stare dziady brzuchy wciagaja?Dla kogo niby?

A 3/4 Twojgo życia to patrzenie jak inni faceci \"porabiają\" (co to za słowo?) fajne babki, bo Tobie to nie będzie dane, skoro masz takie podejście, którego nie ukryjesz - rozszyfruje Cię pierwsza madrzejsza babeczka. A najlepiej jak byś już poszedł spać, bo chyba masz jakiegoś doła i trudną sytuację, z którą ciężko Ci się pogodzić i stąd pretensje do kobiet całego świata, że z jedną Ci pewnie nie wyszło...

mam was --> moje życie np. nie polega na wyrywaniu facetów, faceta nie mam i nie uważam żeby życie moje było beznadziejne, wręcz przeciwnie. Są dla mnie ważniejsze sprawy na świecie. Nie muszę z kimś być tylko po to żeby kogoś mieć. Żyję tak 21 lat i nigdy z poczuciem wartości problemów nie miałam. Jeśli spotkam kogoś z kim bedę chciała być, to będę, ale nie uzależniam od tego swojego szczęścia w całym życiu. Oczywiście że to przyjemne jak facet się ze mną obejrzy albo powie komplement:) Ale to wisienka na torcie. Dowartościowuje na chwilę, a 5 minut się zapomina, a życie toczy się dalej. Do prawdziwego poczucia własnej wartości trzeba mieć solidniejsze podstawy niż \"wyrwanie faceta\" :)