Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

staram się o dziecko z moim facetem i okres spóźnia mi się już 2-gi tydzień, bolą mnie piersi, ciągle coś jem, boli mnie podbrzusze tak , jakbym miała dostać okres jednak mam przeczucie, że go nie dostanę. zrobiłam sobie test ciążowy druga kreska, która zawsze jest taka ważna i pokazuje ciążę była bardzo słaba ale wyszła , dodam że 2 dni wcześniej byłam na wieczorku panieńskim i wypiłam 2 piwa. Nie wiem co teraz mam myśleć a 2 mies temu odstawiłam tabletki anty (brałam je tylko 2 mies niecałe) czy jestem w ciąży?

Gość gratuluje
gratuluje:)

Gość Ja mysle ze jestes w ciazy
Gratuluje!!!!Ale najlepiej idz di gina od ok 7 tyg. od pierwsz. dnia ost okresu widac juz bijace serduszko

Gratuluje!!!!Ale najlepiej idz di gina od ok 7 tyg. od pierwsz. dnia ost okresu widac juz bijace serduszko

co ma piwo do testu? wg mnie jesteś w ciąży tylko masz jeszcze mało hormonów w moczu dlatego kreska jest słaba

a co do piwa jeszcze - na początku zarodek żywi się z jaja więc alkohol mu nie szkodzi tak jak później ale nie pij już ;)

:D gratulacje, za parę dni powtórz test, krecha powinna być mocniejsza.

ja tez robilam test po 3 piwkach i kiedy wyszedl pozytywnie postanowilam kolejny zrobic juz na czczo:-) tez byl pozytywny!!! Ale teraz to juz sobie nie piwkuj:-)

Gość djknfug
ciaza!