Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trusski

mowienie przez sen

Polecane posty

Gość trusski

slyszalam ze jezeli ktos mowi przez sen to powinien isc do lekarza... czy to prawda? mojemu chlopakowi zdaza sie mowic co noc i to rzeczy z dnia ktory przezyl... co wy o tym myslicie? ;/

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
A ja mam cos takiego, ze jak mam w pokoju slodycze to zawsze je zjem w nocy i rano nie oamietam kiedy :( ZAWSZE!! :( Dlaczego tak jest?

Gość kiciuśka maluśka
mój mąż gada jak najęty, a nawet wrzeszczy! Od wielu, wielu lat, ale w jakim celu miałby iść do lekarza? I do jakiego?

Gość trusski
wlasnie nie wiem o tym lekarzu. moja mama moze mnie wkreca nie mam pojecia.. ale z jednej strony fajnie ze gada bo przynajmniej dowiaduje sie fajnych rzeczy... gorzej jak pozna jakoms laske i sie wygada w nocy :D

Mówienie przez sen osoby śpiącej obok nas jest czasami udręką, ale dla mnie to również powód do pośmiania się w nocy. Jak czasami się obudzę i słyszę mojego \"chłopa\" opowiadającego różne historie z poprzedniego dnia, albo rozmawiającego np. z kolegą to wiesz ile można się nowinek dowiedzieć :-) Niech tylko spróbuje opowiadać o jakiejś koleżance to oberwie :-) Nie ma potrzeby leczenia \"nocnej gadatliwości\" chyba, że oprócz gadania ukochany miewa chwilowe bezdechy bądź jeśli wstaje z łóżka i zamkniętymi oczami wędruje po mieszkaniu bądź jak w przypadku mojego brata po balkonie, także spokojnie :-)

Gość trusski
tez nieraz smieje sie az do lez... na szczescie on nie wstaje w nocy chociaz raz mu sie zdarzylo powiedziec ze idzie po cos tam i juz wstawal ale powiedzialam mu zeby nie szedl i poszedl znowu ladnie spac :D a o czym np gadaja wasi faceci? moj ciagle cos o pracy... o kolegach... najczesciej przez sen wlasnie ich obgaduje i baaardzo klnie.. a normalnie prawie w ogole