Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamussiaa

mamy dwullatków

Polecane posty

Gość kaj1
Moja jeszcze nie chce chodzic w domu w ubraniu,nie da się ubrac a jak już to na chwilę i zaraz się gdzieś schowa i się porozbiera.Narazie jest ciepło więc to nie problem gorzej będzie zimą,mam nadzieje,że jej przejdzie.Wygląda czasami przekomicznie,bo uwielbia wszelkiego rodzaju okrycia głowy-czasami biega na golasa z czpką zimową na głowie:D

Gość mamussiaa
a jak spanie w nocy? u mnie koszmar ,spi jeszcze w łozeczku ale mysle czy nie kupić już łożka normalnego nie ma nocy żeby sie nie budził wtedy woła pic i muszę go przenosic do swego łozka,a mąz uciejka na kanape meczarnia ale myśle by nie kłaść go juz w dzien spac wtedy moze się to zmieni

Gość kaj1
Roznie bywa ze spaniem czasami ładnie spi cała noc,czasami marudzi ostatnio wymyśliłam,że postawię na póleczce obok łożka wodę i już się nauczyła,że tam stoi to mnie nie budzi jak chce pic.

Gość mama 2latki
Oliwka najczesciej bezprobelmowo spi w nocy czasem tylko przychodzi sie przytulic albo jak sie rozkopie i zmarznie potem zasypia to ja przekladam do lozeczka,

Gość kllklklklkl
mój synek spi w łóżeczku całą noc, takze z tym nie mam problemu. Gorzej jest z nocnikiem, tzn jesli chodzi o siusiu to bez problemu siada i robi. Problem mamy z kupą, bo ma chyba jakąś blokadę zeby zrobic na nocnik. Poradźcie co mozna zrobić. Bo synek woła ze chce kupę i ucieka do łazienki albo w jakiś kąt zeby ja zrobić w pieluchę. jak posadze go na nocnik to nie zrobi, może siedzieć kilka minut i nic.

Gość może lepiej pójdzie
na sedesie z nakładką

Gość kllklklklkl
no właśnie też już myslałam o kupnie tej nakładki. Musze tak zrobić dzięki

Gość mamussiaa
mój synek też nie chce robic kupkę do nocnika,ale jakoś go posadze i zostawiam go samego w łazience albo siedzi na nocniku przed telewizorem i oglada bajkę---oczywiscie wtedy też muszę go zostawic samego bo przeciez czy jesli my idziemy za potrzebą to chcemy zeby przy nas ktoś był ? nie