Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Witam dziewczyny.Mam pytanie do tych ktore biora tabsy.Dopiero zaczelam brac harmonet,wzielam 6 tabletek i mecza mnie plamienia.Wiem,ze to normmalne,ale slyszalam,ze mozna zlagodzic ten skutek uboczny pijac wapno musujace.To prawda?Pomaga?Z gory dziekuje za odpowiedz i goraco pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxktosiaxx 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 tez tak slyszalam podobno trzeba pic dwa razy dziennie ale nie wiem czy dziala nie próbowalam a moze powinnam:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Ja wlasnie dzisiaj zaczelam pic.Napisza co i jak jesli bedzie jakas poprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxktosiaxx 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 napisz napisz moze to naprawde skuteczne tez zaczne pic chociaz niecierpie tego swinstwa ble...pozdrawiam papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Ja kupilam sobie cytrynowe ;).Nawet dobre jest!Sa tez o smaku coli!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxktosiaxx 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 wlasnie ja nie lubie ani cytrynowego ani pomaranczowego dla mnie to ochyda ale cola hmmm trzeba bedzie sprobowac:-) jak ma pomoc moze warto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 dziala cos to wapno czy nie?? ile razy dziennie trzeba je pic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 mi wapno pomogło, po 4-6 dniach, ale trzeba pic zwykłe rozpuszczalne wapno bez wit c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 a smakowe np. cytrynowe moze byc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina2000 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 a nie moze byc z wit c??????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 ja kupilam wapno musujace Krugera o smaku cytrynowym bez wit. c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach