Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caTch

chusteczki brazujace vichy

Polecane posty

uzywala ktoras z was moze te chusteczki ? zastanawiam sie czy sie na nie zdecydowac poniewaz moja skora zle znosi solaruium a nie lubie byc blada boje sie tez ze zostana po nich plamy?

Gość olanda
po co zakładasz 2 tematy, na innym ci odpowiedziałam

Gość a na wizażu sprawdzałaś
?

jak dla mnie vichy daje fatalny kolor - żółtawy.. nieładny bardzo.. zdecydowanie lepsze są la roche possay - cena podobna, kolor świetny. co do zapachu - obie firmy mają kiepski, pachnący samoopalczem produkt, ale jak dla mnie la roche są super

Ja mialam chusteczki z LRP i sa swietne!!!!!!!!!! 1 starcza na twarz, dekolt, szyje, nawet troche na rece, naprawde swietne są, polecam!

Gość misia02
jaki jest koszt chusteczek. i gdzie mozna je kupic

olanda---->zalozylam nawet 3 na roznych forach bo nikt mi nie odpowieadal kurcze to teraz juz nie wiem jakie wybrac a moze kolor ich zalezy od koloru skory ja juz jestem trocszke opalona od solarium hmmm no teraz nie wiem

4-6 zł - zależy od apteki. w okolicach 5 zł w kazdym razie :) ja używam na twarz i szyję chusteczek - i jedna spokojnie mogę kilka razy się smarować - zamykam w saszetce takim klipsem z płatków cornflakes (kiedyś były) więc jest w miarę szczelnie :) jedną trzymałam tak zamkniętą od zimy do teraz i nie wyschła :)

S_A_M_A_N_T_A ------->gdzie kupujesz te chusteczki la roche possay w zwyklej drogeri czy aptece?

ja \"poprawiałam\" opaleniznę po solarium i potem po słoneczku też - zdecydowanie lepsze te LRP. kolor takiej normalnej opalenizny - brązik (po dwóch smarowaniach) lub złocisty \"połysk\" po jednym, natomiast po vichy - żółty kolr, widać że kolor sztuczny i jednak zapach mocniejszy vichy.. nie wspominając o schodzeniu tego koloru.. cenię rózne produkty vichy, ale te chuteczki ich to kompletny niewypał..

Gość misia02
a czy chusteczki sa tylko do twarzy i dekoltu czy moga byc na cale cialo

mogą być na całe ciało, tylko to średnio opłacalne - lepiej do ciała samoopalacz normalny kupić. na całe ciało musiałabyś kilka co najmniej chusteczek zużyć.. miałam kiedyś próbkę samoopalacza z LRP (dostałam gratis do tych chusteczek) i też jest moim zdaniem świetny - na pewno zaopatrzę się w ten preparat (minusem jest tylko cena w tym przypadku) ja przecieram twarz (i szyję czasami) chusteczką nawet jej nie rozkładając - za drugim, trzecim razem dopiero rozkładam i tak przecieram buźkę - nie przyciskam jakoś mocno, po prostu przecieram :)

i po jakim czasie widac efekt i kiedy to robisz na noc na dzienn??

ja bym je chciala uzywac tylko na twarz i dekold poniewaz lubie i czesto nosze duze dekoldy a od solarium mam podrazniona twarz i skora schodzi:/ a co ile stosujesz te chusteczki??

Gość a..psik
a ja jestem bardzo zadowolona z chusteczek samoopalajacych vichy na mojej skorze sprawdzaly sie swietnie i nie maja zoltawego koloru tylko leciutko brazowawy wygladajacy dodlownie jak prawdziwa opalenicna zaciekow zadnych polecam szczerze

po kilku godzinach - złocisty kolorek, delikatna opalenizna. ja z reguły smaruję dwa razy - w dzień robię piling i potem przecieram chusteczką. i wieczorem - myję buźkę żelem i na umytą przed snem już drugi raz - następnego dnia mam bardzo ładny brązowy kolorek na twarzy (resztę ciała na razie mam nieźle opaloną, twarz się po brevoxylu rozjaśniła trochę, no i nie mogłam jej opalać normalnie przez to także)

no niektorym przypadna do gustu innym nie moja kolezanka znowu po chusteczkach nie pamietam juz jakich miala plamy ale uwazam ze to jej wina i zlego nalozenia

ile kobiet tyle opinii :) dla mnie vichy brzydko pachnie, ma paskudny kolor, który robi zacieki na twarzy - a używam jednakowo jak LRP więc to nie kwestia nakładania raczej.. i bardziej wysusza skórę.. LRP też wysusza, ale sporo mniej, nie mam po nim takiej skorupy pękającej skóry jak po V.! pamiętaj o nawilżaniu :)

mam bardzo sucha skore i wlasnie tym bardziej solarium mi odpada bo jeszcze gorzej wysusza mi skore

krem/maść na krostki, trądzik i inne takie atrakcje - nie można przy jego stosowaniu opalać skóry i sam w sobie też ją rozjaśnia (oczywiście nic mi nie pomógł, wręcz większy wysyp po nim miałam, odstawiłam, a krostki poznikała same :) ) ale opalenizny nie ma..

aha no ja nie mam z tym problemow w ogole nie mam krost albo pryszczy za to okropnie sucha skore i czest sie luszczy;/;/;/ mam tez sklonnosci do opryszczek i od solarium dziwne to ale tez mi sie robioa teraz mam okropna po kilku razach na solararium;/;/;/

jeśłi masz suchą skórę to nie wiem, czy samoopalacz jeśt dobrym pomysłem.. naprawdę wysusza skórę (każdy, ten w porównaniu do vichy mniej, ale też) i trzeba nawilżać - ja smaruję co kilka dni na noc masłem karite (poczytaj o tym maśle - moim zdaniem warto, roślinny produkt, bez chemii - świetnie nawilza skórę wszędzie - i jak pomadka usta, i skórę na całym ciele jak krem itp) i się nie przesusza :)

a to maslo to tez w aptece?? kupie je co mi szkodzi juz teyle zeczy probowalam