Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasturc_Ja

....Bardzo prosze polećcie mi dobry krem nawilżający do cery mieszanej......

Polecane posty

Gość nasturc_Ja

Bardzo prosze jeśli ktoś stosuje,stosował,z takich po niewygórowanej cenie bo zbytnio mnie nie stać :( Taki zeby był dobry pod podkład(używam Lirene nature matt fundation) Używam kremu bambino ale on ejst ochronny a ja potzrebuje typowo nawilżającego,moja skóra po zelu do twarzy jest troche przesuszona gdzieniegdzie. Chcicalbym sobie sprawić dobry krem ale niestety nie moge:( Bardzo z góry dziękuje jesli ktoś napisze

ja polecam kremy nawilżające własnie Lirene... sa bardzo leciutkie, dobrze nawilżają i kosztują ok 11-12 zł :)

Gość physiogel poszukaj sobie
na necie-polecam na noc- dobrze nawilża, dobry skład!!!! Na dzień Effaclar La roche posay.

Gość physiogel poszukaj sobie
albo wiesz co dobry jest też Eva Natura http://www.pollenaewa.com.pl/index.php?o=1&group_id=248# cała seria :) ten na dzień jest bardzo fajny, noi z filtrem!!!! jesli chodzi o matowienie to wiesz jak jest-bez bibułek/papieru skóra tłusta itp i tak nie da rady ;) Te kremy z Evy sąw granicy 10-15zł, tylko nie wiem czy wszędzie są dostępne.

Gość nasturc_Ja
Qwerty mogłabyś podać pełną nazwe tego kremu czy nie chodziło Ci o jakiś konkretny? Nadają się one pod podklad??Zawsze używalam zwyczajnych kremów takich jak bambino czy nivea i były dobre pod podkład. physiogel-chciaabym ale pewnie mnie nie stać,moż esobie go keidys sprawie

Gość nasturc_Ja
moze byłby dobry krem nawilżająco amtulacyz tej stronki Natury ,choć o matowanie mi nie chodzi az tak bo od tego mam puder,bo prawie zasze świeci mi sie czolo i nos. Kurcze chciałabym trafić wdobry krem dobry pod podkład,ale zeby sie przekonac trzeba kupic,szkoda ze nie ma próbekw sklepach.

Gość kacha154
dobry jest krem z vichy oligo 25 do skóry mieszanej, i próbki można dostać aptece, ja mam juz drugi słoiczek i jestem zachwycona starcza na 6 miesięcy wiec warto zainwestować :)

moj ulubiony to happyderm z loreala, koszt okolo 20 zł, jest boski, sprawia, że skóra jest mięciutka, nie obciąża, nie jest tłusty, nadaje się pod makijaż, uwielbiam go no i sam fakt, że firma jest ...porządna

Gość nasturc_Ja
up up może jeszcze jakies propozycje??? Mam pytanie czy te osoby które sie wypowiadają stosowały te kremy do cery mieszanej czy ogolnie podaja dobre kremy delikatne i nawilżające?

Gość polecam dove
nakladam na noc a pozniej przez caly dzien mam nawilzona skore

Gość nasturc_Ja
niestety na kosmetyki Dive mam uczulenie :/ myślałam nad kremem Barwy moc siarkowa czy jakos tak ,ma najlepsze opinie na wizażu,ale jest do cer trądzikowych aja mam raczej mieszaną

Gość Grażynka z Łodzi
Polecam specjalnie dedykowany do cery mieszanej krem z kwasem laktobionowym marki OrganicSeries, który zaopatruje skórę w mikrokolagen, który redukuje zmarszczki, spowalnia proces starzenia i ujędrnia. Mocno nawilża i chroni przed podrażnieniami oraz zapewnia regulację wydzielania sebum. No i dużym plusem jest to że bazuje na organicznych składnikach i jest całkowicie ekologiczny i przyjazny dla ciała.

krem do twaryz to akurat sprawa bardzo indywidualna chyba, bo przeciez na co dzien kazda z nas inaczej traktuje swoją cere. i każda jest inna. najlepirj potestować kilka i wtedy bedziesz wiedziec jakie kremy ci służą a jakie nie.