Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellarossa

ból w dolnej części brzucha. co to moze byc?

Polecane posty

boli mnie tylko jak sie ruszam lub naciskam. nie umiem powiedziec ktora czesc ogolnie caly dól.. isc do ginekologa, lekarza I kontaktu czy poczekac jeszcze az samo przejdzie? :P

też tak ostatnio miałam...nie wiem co to było... przeszlo-kurowalam sie espumisanem,nospą i ibupromem... piłam też mocna herbate i miete... moze okres ci sie zbliza?bo ja wlasnie dzis dostalam i nie wiem czy to nie od tego zblizajacego sie okresu mnie nie bolalo...

no to zapewne bylo od okresu w twoim wypadku ale mi sie okres skonczyl jakies 4 dni temu wiec nie ma powodu,zeby mnie cos bolalo..

Gość tez mnie boli
Tez tak mam od kilku dni , tyle, ze mnie boli z lewej strony srodek brzucha- to taki ból jak ,,rwanie\" i tez jak sie dotykam lub np przeciągam Nie wiem co to jest ale czekam na razie, ze przejdzie

hm mi jest ciezko dokladnie powiedziec ktora strona. a boli mnie na dole i to coraz bardziej. wlasnie takie rwanie. ech.. byc kobieta...

hm mi jest ciezko dokladnie powiedziec ktora strona. a boli mnie na dole i to coraz bardziej. wlasnie takie rwanie. ech.. byc kobieta...