Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a..psik

POWIEDZCIE SZCZERZE CZY FACET ZWROCIL U WAS UWAGE NA CELULITIS

Polecane posty

Gość a..psik

czy faceci to dostrzegaja tak jak my no wiadomo nie chodzi mi tu o jakis bardziej zaawansowany.bo oni chyba tego tak nie widza jak my kobiety

Gość klaudia_22
Faceci dostrzegają celulit a szczegolnie wtedy gdy kobieta jeszcze go podkeśla zakładają krótkie kiecki ..wtedy smieją sie między sobą

Gość a..psik
no takiego chamstwa to jeszcze nie spotkalam zeby ktos sie smial z celulitu u kogos.ale moze wypowiedza sie kobitki w zwiazkach jak ich faceci reaguja na celulit o ile osmiela sie cos powiedziec;)

Gość heehe
mój nie wiedział co to jest... ;p

zwracaja, ale nie chca sie do tego przyznac... niestety tobie o tym nie powiedza, nie chca robic przykrosci.. natomiast znam takich co miedzy soba sie licytuja, ktora miala wiekszy celulitis... wrrrrrrrrrrrrr a tak w ogole, to dlaczego oni z tym problemow nie maja? nigdy nie widzilam faceta z tym syfem

Gość lalalalalalalalalalalalalala
mój mnie pytał ostatnio co to jest i czy ja mam :D A jak się dowiedział i jechaliśmy na wesele, to miałam pończochy samonośne i satynową kieckę i się ta koronka odbijała jak siedziałam to się pytał czy to tak wygląda właśnie :D

Gość a do której klasy
mój jest inteligentny :P wiec wie jak to wygląda i zauważyl na moich udach ale mowi, że z celulitem jeszcze piękniejsza jestem :D :P

moj nie wiedzial co to cellulit i rozstepy poki mu nie pokazalam i stwierdzil ze juz wie o co chodzi i widzilal gorszy :D PS nie mam cellulitu

Gość pmddtka
WIDZA WIDZA ale nie u swoich kobiet nawet jesli bys miala najgorszy stopien zaawansowania tego celilitu to nie medzie w stanie go zauwarzyc ale u obcej to nawet przez spodnie widza:)

Gość a..psik
no wlasnie a dziewczyny powiedzcie w jakim czasie zniknie celulitis lub no troche posladki sie napreza po aerobiku ile czasu musze na to poswiecic wiecej niz pol roku?i zalozmy 2 razy w tygodniu po2 godzimki

Gość ferdzi
jezeli nie paradujesz przy nim nago przy zarowach po 100W, to raczej nie zauwaza. Naprawde myslisz, ze facet w chwili uniesienia przyklada sie dokladnie twoim udom??

Gość moj na pewno widzial bo czesto
kochamy sie od tylu ale zawsze sie zachwyca moim tyleczkiem wiec chyba mu to nie przeszkadza:P

Moj nie zwraca na to najmniejszej uwagi, wie co to jest, bo ma siostre, ale uwaza to za babskie glupoty :P

Gość sgsggg
Nie. To baby mają obsesję na tym punkcie. Faceci nie zwracają uwagi na takie rzeczy. Oni nas kochają, za to że jesteśmy - po prostu.

tylko my widzimy celulitis. u siebie i u innych kobiet. moj facet nie zwraca uwagi na niego :) A jak juz to mowi ze to jest czesc mnie i go tez kocha :D